Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ραφήνας για τον Άγιο Νικόλαο

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Ραφήνας Μιχάλη Γκολεμά στο θέμα της απόφασης του Οργανισμού Λιμένος για την μη παραχώρηση του Αγίου Νικολάου στον Δήμο.

Με δική του πρωτοβουλία συνεδριάζει αύριο το βράδυ (με τηλεδιάσκεψη) εκτάκτως το Τοπικό Συμβούλιο Ραφήνας με την μορφή του κατεπείγοντος με μοναδικό θέμα: “Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αλλαγής οριοθέτησης της χερσαίας ζώνης και αποχαρακτηρισμού τμημάτων αυτής”.

Σκοπός του κ. Γκολεμά είναι η ενιαία στάση όλου του Συμβουλίου απέναντι στην απόφαση της Διοίκησης του Ο.Λ.Ρ σε ένα τόσο σημαντικό για την πόλη θέμα αλλά και η ενιαία γραμμή με την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να θυμίσουμε ότι το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

1. Την υιοθέτηση του κειμένου της εισήγησης του Δημάρχου.

2. Το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί τη Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ να αποδώσει στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, το σύνολο των υπό αποχαρακτηρισμό συμφωνηθέντων χώρων (Πάρκο Καραμανλή-Αγ. Νικόλαο, Παραλία Κόκκινο Λιμανάκι-παραλία Μαρίκες), τηρώντας την μέχρι σήμερα υιοθετηθείσα γραμμή, των συνομιλιών που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου και Κεντρικής Κυβέρνησης, χωρίς να εγερθούν θέματα συνεννόησης και δικαίου καθώς και ορθής λειτουργίας Πόλης-Λιμένα.

3. Εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο για τις περαιτέρω ενέργειες για την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον αποχαρακτηρισμό τμημάτων της χερσαίας ζώνης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Ραφήνας, σας καλεί σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 426/77233/13-11-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τηλεδιάσκεψη (μέσω της τεχνολογίας e-presence) σε κατεπείγουσα συνεδρίαση αύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 με ώρα έναρξης 21:00 και ώρα λήξης 22.00 για να συζητηθεί το παρακάτω θέμα .
Θέμα ημερήσιας διάταξης
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αλλαγής οριοθέτησης της χερσαίας ζώνης και αποχαρακτηρισμού τμημάτων αυτής.
Το εν λόγω θέμα τίθεται κατεπειγόντως προς συζήτηση λόγω λήψης σχετικής απόφασης από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΡ ΑΕ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.