Κοινή επιστολή των Συλλ. Γονέων Δημοτικών Πικερμίου αναφορικά με τη σωστή λειτουργία των σχολικών μονάδων

Κοινοποιούμε κοινή επιστολή των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Πικερμίου, προς το σύνολο των γονέων και κηδεμόνων που τα παιδιά τους φοιτούν στα ως άνω σχολεία, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή όλων αναφορικά με τη σωστή λειτουργία των σχολικών μονάδων, μετά από την επανέναρξη των δια ζώσης σχολικών μαθημάτων.

Η επιστολή

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Πικερμίου σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία. Με την ευκαιρία της επανέναρξης των δια ζώσης μαθημάτων για τα παιδιά μας, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ως μέλη των Δ.Σ. και των δύο συλλόγων είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει ή υποπέσει στην αντίληψή σας από την επιστροφή των παιδιών μας στις τάξεις των σχολείων και την επανέναρξη των μαθημάτων.

Εξάλλου αυτός είναι και ο θεσμικός μας ρόλος ως Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, να γινόμαστε πρώτοι δέκτες των προβληματισμών, των παραπόνων και των απόψεών σας, αναφορικά με τη λειτουργία των σχολείων μας και κατόπιν να προσπαθούμε, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις αυτών ή και με άλλους φορείς, να επιλύουμε οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα ανακύπτει.

Παρόλη τη δύσκολη συγκυρία, ως Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές, έως τώρα, με τους Διευθυντές των σχολείων μας, τον κύριο Γκελαμέρη και την κυρία Αγγελίδου αντίστοιχα και η συνεργασία μας είναι άψογη σε όλα τα επίπεδα. Με τη θετική τους ανταπόκριση και με τη συμβολή μας ως Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, καταφέραμε να επιλύσουμε διάφορα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία των σχολείων μας, πάντα προς όφελος των παιδιών μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι η αγαστή συνεργασία μας με τις διευθύνσεις των σχολείων θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τη σωστή λειτουργία των σχολείων μας. Προς το σκοπό αυτό ευελπιστούμε και στη δική σας συμβολή – συμμετοχή και συνεργασία, γιατί έχουμε την πεποίθηση ότι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων δεν είναι μόνο τα μέλη των Δ.Σ. αλλά όλοι οι γονείς και οι κηδεμόνες που τα παιδιά μας έχουν την τύχη να φοιτούν στα δύο Δημοτικά Σχολεία του Πικερμίου, τα οποία δεν υστερούν επ’ ουδενί σε υλικοτεχνική υποδομή και διδακτικό προσωπικό και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μεγάλα ιδιωτικά σχολεία.

Το κεκτημένο αυτό οφείλουμε όλοι, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Σύλλογοι Διδασκόντων, κάτοικοι και τοπικοί φορείς του Πικερμίου, να το διασφαλίσουμε και να το προστατέψουμε, προς όφελος των παιδιών μας, έτσι ώστε συνεργαζόμενοι, να αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια, από τον οποιοδήποτε, να αμαυρώσει την εικόνα αυτή, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, με σκοπό τη δυσφήμιση των σχολείων μας.
Καλή δύναμη σε όλους μας.

Με εκτίμηση,

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Πικερμίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.