Ξέσπασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Εδώ στο φαρ-ουέστ κάνει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος»

Ξεσπά εναντίον όλων όσοι απορρίπτουν τον ρόλο των γιατρών τόσο συνολικά όσο και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός με μία ανάρτησή του στο facebook με ξεκάθαρα ειρωνική διάθεση, παίρνει αφορμή από το επεισόδιο με τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο και αναφέρεται στους πάσης φύσεως αρνητές.

«Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;» αναφέρει και συμπληρώνει με νόημα πως «Εδώ στο φαρ-ουέστ κάνει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος». Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολίων.

Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζουν και οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση με αρκετούς να είναι εκείνοι που συμφωνούν μαζί του αλλά και πολλούς που προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο κάνοντας λόγο ακόμη και για «γραφικά τηλεσούργελα».

Στην ανάρτησή του ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρει: «Το ξέραμε. Ηταν θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα

Γιατροί-τσαμπουκάδες (διαβόητοι στην πιάτσα ως ι-Τς) αλωνίζουν, τρομοκρατούν, αγγίζουν κόρες ταβερνιάρηδων, απειλούν με ενέσεις, χειρουργεία και δακτυλοσκοπήσεις σε ακατονόμαστες οπές των ιερών και απαραβίαστων σωμάτων μας

Ιδιαίτερα επικίνδυνοι θεωρούνται αυτοι που κρύβονται πίσω απο παραπλανητικές ειδικότητες με δήθεν αθώα ονόματα: ωρυλάδες, ορθοπεδικοί (ποιος είσαι ‘συ που θα μας υποδείξεις το «ορθο» ρε καραγκιοζη;), καρδιολόγοι-δήμιοι, ογκολόγοι (ξερω εναν που πίνει διπλό ελληνικο ναι-και-οχι…!). Ιδιαίτερα ύπουλοι θεωρούνται οι μικροβιολόγοι – το λεει και τ’ όνομα – που έχουν γεμίσει τον κόσμο παθογόνα απ τα εργαστήρια τους.

Τωρα ομως έκαναν μεγάλο το λάθος!

Αποθρασυμένοι απο τη χούντα που κυβερνά τον πλανήτη, τα έβαλαν με το Ελληνικό Φαρ-Ουέστ…!

Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες;

Εδω στο φαρ-ουέστ κανει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος

Εδω είμαστε κράτος

Πουτ@να όλα!!! Ολα!!!

[στη φωτογραφια – που τη ανεβάζω με κίνδυνο ζωής μου – ο διαβόητος Κάπο, γνωστός με το παρατσούκλι «ο Ψάλτης», τραγουδάει σε εθνικό δίκτυο παραπλανητικά απολυτίκια με φόντο τη σημαία του ξαποδώ]».

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.