Λύτρας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Πήρε την μεγαλύτερη ποινή» – Έρχονται διώξεις για κακουργήματα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε ποινή πέντε ετών για την δημοσιοποίηση ερωτικού βίντεο πρώην συντρόφου του και ο Απόστολος Λύτρας τοποθετήθηκε με αφορμή την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Mega και σημείωσε ότι επιβλήθηκε η μεγαλύτερη ποινή, ενώ τόνισε ότι ακολουθούν και νέες υποθέσεις.

«Η μεγαλύτερη ποινή που θα μπορούσε να πάρει ο Παναγιωτόπουλος από το συγκεκριμένο δικαστήριο είναι τα πέντε χρόνια φυλάκιση. Ήταν η μεγαλύτερη των ποινών», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι «ήταν πλημμέλημα. Όπως πληροφορήθηκα έχουν επιβληθεί και όροι. Από εκεί και μετά υπάρχει και το Εφετείο και οι άλλες διώξεις που είναι να εκδικαστούν σε βαθμό κακουργήματος βέβαια».

Νέες διώξεις για κακούργημα
Ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπεί τρεις πρώην συντρόφους του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» και ξεκαθάρισε, ότι οι νέες διώξεις είναι σε βαθμό κακουργήματος και όχι πλημμελήματος. Αυτό σημαίνεια αυτόματα, πως αναμένεται να είναι βαρύς ο «πέλεκις της δικαιοσύνης».

Μάλιστα, ανέφερε ότι η δεύτερη κοπέλα που μήνυσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο διεκδικεί χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη, με την σχετική αίτηση να γίνεται μέσα την εβδομάδα.

«Από την πλευρά μας μέσα στην εβδομάδα είναι να καταβληθεί και η αγωγή αποζημίωσης της δεύτερης κοπέλας για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί», είπε ο κ.Λύτρας.

 

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.