Μακελειό στην Αρτέμιδα: Δεν έχει DNA και αποτυπώματα το όπλο που βρέθηκε στη Ραφήνα!

Όπλο που φέρεται να σχετίζεται με το φονικό στην Αρτέμιδα κατά το οποίο έπεσαν νεκροί έξι Τούρκοι, εντόπισαν οι αρχές πριν από τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, στο όπλο δεν εντοπίστηκαν ούτε DNA ούτε αποτυπώματα και συνεπώς δεν αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο  βρέθηκε προχθές από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Αρτέμιδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ραφήνας

Το όπλο στην συνέχεια μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Από το βαλλιστικό έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πως πρόκειται για το ένα από τα τέσσερα εννιάρια πιστόλια που χρησιμοποιήθηκαν στο μακελειό στην Αρτέμιδα

Πάνω στο όπλο δεν βρέθηκαν αποτυπώματα, ωστόσο ο βαλλιστικός έλεγχος αποδεικνύει ότι και από τη θαλάμη του συγκεκριμένου όπλου έφυγαν οι σφαίρες που αφαίρεσαν τις ζωές των έξι Τούρκων.

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Σεπτεμβρίου έξι Τούρκοι υπήκοοι βρέθηκαν νεκροί στην περιοχή της Λούτσας και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τα θύματα είχαν έντονη δραστηριότητα στην Τουρκία και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως στην Γαλλία και στην Ιταλία, με διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου. Όλοι τους καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.