Μαρακάκης για Πάτρα: Κάποια σημάδια παρερμηνεύτηκαν, είτε «μπήκαν κάτω από το χαλί»

O δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και ο αστυνομικός Γιώργος Καλλιακμάνης, σχολίασαν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοδυτικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησαν στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «από τις Έξι», εν αναμονή των αποτελεσμάτων από το κινητό και το τάμπλετ της Ρούλας Πισπιρίγκου και σχολίασαν επίσης την ανάρτηση που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, με το σκίτσο που δείχνει τον τρόπο που έχασε τη ζωή της η μικρή Μαλένα.

Εχουμε μία λαλίστατη κατηγορούμενη που επέδειξε αλαζονεία, τόνισε ο Μαρακάκης για την υπόθεση της Πάτρας
«Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρά το γεγονός ότι διατηρεί το τεκμήριο της αθωότητας, αν η 33χρονη όντως έχει σκοτώσει με αυτό τον τρόπο τη Μαλένα, δεν μιλάμε για ένα θάνατο στιγμιαίο και αιφνίδιο αλλά ήταν κάτι το βασανιστικό και δεν το χωράει ο νους κανενός. Η 33χρονη κατάφερε να χειριστεί με ένα απίστευτο υποκριτικό ταλέντο, όλους τους φορείς της Πολιτείας, τις Αρχές, τους γιατρούς, του ιατροδικαστές και πιθανότατα ένα μέρος του περιβάλλοντος της. Υπήρξε ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων που ήταν σε θέσεις κλειδιά, είτε ξεγελάστηκαν, είτε κάποια σημάδια παρερμηνεύτηκαν, είτε κάποια σημάδια «μπήκαν κάτω από το χαλί», ανέφερε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, για την υπόθεση της Πάτρας.

«Εδώ έχουμε μία λαλίστατη κατηγορούμενη που επέδειξε μία αλαζονεία και άγνοια κινδύνου. Με ευκολία δείχνει ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο, αφαιρώντας τη ζωή του παιδιού της», λέει ο κ. Μαρακάκης για την 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι «είναι δύσκολο να προχωρήσει η αποφυλάκισή της».

Πρέπει να διαπιστώσουμε αν έχουν γίνει λάθη στην υπόθεση της Πάτρας, λέει ο Γιώργος Καλλιακμάνης
«Ολη αυτή η υπόθεση της Πάτρας, έχει γίνει ένα σίριαλ, όμως η Ελληνική Αστυνομία και οι δικαστικές αρχές δεν ενδιαφέρονται για το σίριαλ, ενδιαφέρονται να φτάσει η υπόθεση στο τέλος, να διαλευκανθεί δηλαδή ο θάνατος και των τριών παιδιών», τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Πρέπει να διαπιστώσουμε αν έχουν γίνει λάθη. Γιατί εάν έχουν γίνει λάθη είναι εγκληματικά. Γιατί αν είχαμε αντιληφθεί από τον πρώτο θάνατο ότι κάτι συμβαίνει, αν είχα αποτυπώσει οι ιατροδικαστές στις εκθέσεις τους ότι τουλάχιστον ένας αδιευκρίνιστος θάνατος, τότε καταλαβαίνεται ότι όλο αυτό θα έπαιρνε μία άλλη τροπή και θα γλίτωναν τα άλλα δύο παιδιά. Αν υπάρχουν λάθη του συστήματος, πρέπει να αλλάξουν τα πρωτόκολλα.», ανέφερε ο ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοδυτικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης για την υπόθεση της Πάτρας.

«Εμείς ως κοινωνία, ως πολιτεία, οφείλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά που κινδυνεύουν ακόμα και από την οικογένειά τους», είπε και ο Γιώργος Καλλιακμάνης για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.