Μαραθώνας: Ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου με αφορμή τα κρούσματα Covid-19 ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση

Επιστολή προς τον Δήμο απέστειλε η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα, με την οποία ζητά ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου με αφορμή τα κρούσματα Covid-19

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Παρακαλούμε , όπως μας ενημερώσετε:

Α) Σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Μαραθώνα, μετά από τα κρούσματα Covid-19 που έχουμε στο Δήμο μας.

Β) Με ποιο τρόπο και πότε ειδοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ και οι αρμόδιες υπηρεσίες και ποιές οι επίσημες απαντήσεις τους, ώστε να προστατευτούν οι εργαζόμενοι και οι δημότες μας; Παρακαλούμε όπως μας δώσετε αντίγραφα της επίσημης αλληλογραφίας.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: 40 μέρες χωρίς τον Γιώργο Κούτρη

Γ) Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής δεν μας έχετε απαντήσει από τον Νοέμβριο του 2020 (Αρ. Πρωτ. 389/30/11/20) τί χρήματα έχετε πάρει μέχρι 31/12/2020 για την αντιμετώπιση του Covid-19 και πως αυτά έχουν διατεθεί, αναλυτικά.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας ότι η υγεία και η ασφάλεια του λαού μας, δεν είναι στις επιλογές τους. Αποδεικνύονται πιο αναγκαίες και επίκαιρες, οι προτάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης Μαραθώνα» που κάναμε από την αρχή της πανδημίας αλλά και στο τελευταίο ΔΣ, όπου και ζητήσαμε να υπάρχει μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που θα διενεργεί δωρεάν rapid test για όλους.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Μαραθώνα: Παράταση των συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Στεφανίδης Νικόλαος
Φαρμάκης Κωνσταντίνος