Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Τι απαντά για τη σχέση της με την Efood – Ποιον απειλεί με αγωγές

Με ανάρτησή της στο twitter η σύζυγος του πρωθυπουργού βλέπει συκοφάντησή της μετά από αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Documento για τον ιδιοκτήτη της efood.

Η προσπάθεια της efood να αλλάξει βίαια τις συμβάσεις εργασίας για χιλιάδες εργαζόμενούς της διανομείς, οδήγησε σε ένα τεράστιο κύμα οργής κατά της εταιρείας, αλλά και κατά της κυβέρνησης, καθώς η αλλαγές γίνονταν δυνατές λόγω του πρόσφατου αντεργατικού νομοσχεδίου Χατζηδάκη.

Παράλληλα όμως άρχισαν και οι αποκαλύψεις για την ιδιοκτησία της efood. Συγκεκριμένα το documentonews.gr ανέφερε σε ρεπορτάζ του πως «στο Διοικητικό Συμβούλιο της ONLINE DELIVERY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», της εταιρείας efood δηλαδή, ως διευθύνων σύμβουλος εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Κυρκίνης. Ιδρυτής της εταιρείας και επίσης διευθύνων σύμβουλος είναι ο αδερφός του Παμίνος Κυρκίνης για τον οποίο έχουν υπάρξει ουκ ολίγα διθυραμβικά δημοσιεύματα. Με τον Κωνσταντίνο Κυρκίνη συνδέεται προσωπικά το πρωθυπουργικό ζεύγος. Συγκεκριμένα όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr ο Κωνσταντίνος – Πέτρος Κυρκίνης είναι ο άνθρωπος που λειτουργεί ως βιτρίνα της κυρίας Μητσοτάκη».

Το δημοσίευμα μάλιστα ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το όνομα του κ. Κυρκίνη εμφανίζεται όμως και στην offshore που ανήκε στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι κατά 50%».

Η σύζυγος του πρωθυπουργού αντέδρασε σήμερα με μια ανάρτηση στο twitter, προαναγγέλλοντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη».

 

Ο Κώστας Βαξεβάνης αντέδρασε στην ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη με μια δικά του ανάρτηση και προανείγγειλε συνέχεια της έρευνάς των δημοσιογράφων της εφημερίδας. Ανέφερε πως «η κυρία Μητσοτάκη απαντά σε θέμα που δε θέσαμε, προφανώς για να δώσει απαντήσεις που θέλει. Δεν είπαμε ότι έχει σχέση με efood (αν και ψάχνουμε), αλλά ότι ο Mr efood ήταν μπροστινός της σε εταιρείες της και εμπλεκόμενος στην offshore της. Τα υπόλοιπα στο Documento της Κυριακής».

avgi.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.