Μαρία Καλάβρια για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ξέρω ότι ποτέ δεν θα διέρρεε προσωπικές στιγμές μου»

Η Μαρία Καλάβρια, καλεσμένη στο Love it, αναφέρθηκε στο θέμα που είχε προκύψει πριν τις γιορτές με τον γνωστό πανελίστα που κατηγορείται ότι φέρεται να διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές με πρώην σύντροφό του. Από πολλούς, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπήκε στο στόχαστρο, κάτι που τελικά δεν ίσχυε.

«Ήταν ένα πράγμα που δεν ίσχυε, δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο βίντεο και ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Οπότε εγώ ήμουν υποχρεωμένη σαν Μαρία να βγω και να πω ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο» είπε αρχικά η Μαρία Καλάβρια για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Η σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, θα μπορούσα να μην έχω τοποθετηθεί καθόλου. Και να μην έχω μιλήσει, γιατί δεν μου αρέσει το όνομά μου να συνδέεται πλέον καθώς ο Δημήτρης έχει προχωρήσει τη ζωή του κι εγώ τη δική μου. Όμως όταν τίθεται ένα τόσο σοβαρό θέμα και τον κατηγορούν για κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί, είμαι υποχρεωμένη και ηθικά απέναντι να πω την πραγματικότητα» κατέληξε η Μαρία Καλάβρια.

Να σου θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είχε κατηγορηθεί στα social media ότι εμπλεκόταν, το διέψευσε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.