Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Βίντεο με τη στιγμή που απολύει 11.000 εργαζομένους στη Meta

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έλαβε την απόφαση να απολύσει 11.000 εργαζομένους στη Meta, ενώ πριν λίγο δημοσιεύτηκε βίντεο, στο οποίο ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα στους ίδιους.

Το nbcnews.com παρουσίασε το συγκεκριμένο απόσπασμα που έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο και δείχνει τον δισεκατομμυριούχο να αναφέρει πως «ξέρω ότι υπάρχει μια σειρά διαφορετικών συναισθημάτων. Θέλω να πω εκ των προτέρων ότι αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη γι’ αυτήν την απόφαση».

Μάλιστα, η κλήση φέρεται να ήταν μία από τις δύο ξεχωριστές που είχε ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, είπε μια πηγή – μία για τους απολυμένους υπαλλήλους και μία για όσους δεν επηρεάστηκαν.

«Είμαι ο ιδρυτής και ο διευθύνων σύμβουλος, είμαι υπεύθυνος για την υγεία της εταιρείας μας, για την καθοδήγησή μας και για να αποφασίσω πώς θα το εκτελέσουμε», είπε το στέλεχος, προσθέτοντας, «συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως αυτό».

Στη συνέχεια, ο Ζούκερμπεργκ είπε σε όσους απολύθηκαν ότι ανέλαβε την «πλήρη ευθύνη» για την απόφαση. «Ήταν μια από τις πιο δύσκολες κλήσεις που χρειάστηκε να κάνω στα 18 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας», είπε ο CEO, προσθέτοντας, «προφανώς, έχει μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή σας. Αλλά και για την αποστολή μας».

«Χάνουμε ανθρώπους που – πραγματικά έχουν βάλει την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτό το μέρος», τραύλισε ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook.

«Ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία μπορεί να έχετε εργαστεί, ο καθένας από εσάς έπαιξε έναν ρόλο συνεισφέροντας στα προϊόντα που χρησιμοποιούν δισεκατομμύρια άνθρωποι για να συνδέονται καθημερινά. Καθένας από εσάς είναι ταλαντούχος και παθιασμένος, και ο καθένας σας έχει παίξει έναν ρόλο στο να κάνει τη Meta επιτυχημένη», πρόσθεσε.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.