Μάξιμος Μουμούρης: «Με τέσσερις γυναίκες στο σπίτι είμαι πασάς και δούλος» (βίντεο)

Για τη ζωή στο σπίτι με τη σύζυγό του και γνωστή πολιτικό Νάντια Γιαννακοπούλου και τις τρεις κόρες τους: την Κατερίνα, την Ιωάννα και τη Γκρατσιέλα μίλησε ο Μάξιμος Μουμούρης στην εκπομπή «Μαμά-δες» και στη Ζωή Κρονάκη. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως λειτούργησε για την οικογένειά του η καραντίνα και μίλησε για την εφηβεία της μεγάλης κόρης του.

«Με ψυχραιμία και ηρεμία προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα που αλλάζουν συνεχώς. Μας έκανε καλό η καραντίνα. Είχαμε άπλετο χρόνο όλοι μαζί. Και το χάρηκαν και τα παιδιά. Με τέσσερις γυναίκες στο σπίτι είμαι ο πασάς και ο δούλος μαζί. Είμαστε καλά. Με φροντίζουν. Η μεγάλη κόρη μου η Κατερίνα είναι 12χρόνων, η μεσαία η Ιωάννα θα γίνει 10 και η μικρή η Γκρατσιέλα θα γίνει 7 χρόνων. Η μικρή μου κόρη πήρε το όνομα της μητέρας μου που ήταν Ιταλίδα. Μέχρι κάποια ηλικία μιλούσα μόνο ιταλικά στα παιδιά. Μπαίνοντας στην εφηβεία που οι κουβέντες αλλάζουν, μπήκαν και πιο πολύ τα ελληνικά στην επικοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά για την περίοδο της καραντίνας και τις τρεις κόρες του ο Μάξιμος Μουμούρης.

Μιλώντας για το πέρασμα της μεγάλης κόρης του στην εφηβεία είπε: «Η μεγάλη μου κόρη περνά μια ενδιαφέρουσα εφηβεία. Τρώει «χαστουκάκια», αλλά στέκεται στα πόδια της και αντιδρά. Προσπαθούμε να δίνουμε αυτοπεποίθηση στα παιδιά μας».

Για τη σχέση με τη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε: «Με τη Νάντια γνωριζόμασταν από το σχολείο. Είχαμε κοινές παρέες, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μετά από κάποια στιγμή μας έφερε μαζί».
Για τη μόνιμη διαφωνία στο σπίτι αποκάλυψε: «Τα tablet και τα κινητά είναι η κλασσική διαφωνία μέσα στο σπίτι. Εκεί έχω κερδίσει εγώ. Δεν μπορείς να τα αποφεύγεις, αλλά πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα».

Τέλος, μιλώντας για το αν είναι αυστηρός μπαμπάς ή όχι είπε: «Θα με χαρακτήριζα ως αυστηρό, αλλά δεν είναι έτσι τελικά. Ένα έτσι να κάνει η Νάντια και “παγώνουν” όλα στα σπίτι. Εγώ λέω κάτι και πρέπει να το πω τελικά πέντε φορές για να γίνει. Θα ήθελα από εμένα οι κόρες μου να κρατήσουν αυτό που θέλουν. Εγώ θέλω να τους δώσω αυτοπεποίθηση, αγάπη και σιγουριά και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

znews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.