Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Διασχολικό Τουρνουά Σπάτων-Αρτέμιδος

Με επιτυχία και σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκε το 1ο Διασχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου με συνδιοργανωτές τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» και το ποδοσφαιρικό σωματείο «ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ» με τη συμμετοχή 420 μαθητών όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Η Δημοτική Αρχή, πιστή στην προσπάθειά της να προάγει τον αθλητισμό, ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου και δεσμεύτηκε να καθιερωθεί και να συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, η γιορτή αυτή του ποδοσφαίρου με πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές.

Το μέλλον της κοινωνίας μας είναι τα παιδιά μας κι από αυτή τη μικρή ηλικία μπορούν να μας διδάξουν μαθήματα ευγενούς άμιλλας, αθλητισμού και φιλίας μέσα από παρόμοιες διοργανώσεις. Έχοντας το ως γνώμονα ο κ. Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή δεν θα σταματήσουν να προάγουν, με διάφορους τρόπους, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στο Δήμο μας.

Η τελική κατάταξη των ομάδων διαμορφώθηκε ως εξής :

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: "Έσκασε" βόθρος - Πλημμύρισαν μέχρι και κεντρικοί δρόμοι! (βίντεο)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α+Β 1η θέση: 4ο ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (ΑΝΙΚΗΤΟΙ), 2η θέση: 3ο ΣΠΑΤΩΝ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ – ΑΗΤΤΗΤΟΙ), 3η θέση: 2ο ΣΠΑΤΩΝ (ΑΕΤΟΙ).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ+Δ 1η θέση: 2ο ΣΠΑΤΩΝ (ΛΥΚΟΙ), 2η θέση: 1o +5ο ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, 3η θέση: 7ο ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (ΓΕΡΑΚΙΑ).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε+ΣΤ 1η θέση: 4ο ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (CONTAINER CITY), 2η θέση: 2ο ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ (ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ Κ11), 3η θέση: 1o +5ο ΑΡΤΕΜΙΔΟ

Δημήτρης Πνευματικάτος