Με θεατρικές και μουσικές βραδιές υποδέχεται ο Δήμος Παλλήνης το καλοκαίρι

Με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις υποδέχεται το καλοκαίρι ο Δήμος Παλλήνης. Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θεοδώρα Σιάρκου και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Φωτεινή Μπαξεβάνη καλούν τους δημότες να γιορτάσουν το πέρασμα από την άνοιξη στο καλοκαίρι με πολιτισμό και τέχνη.


Στο πλαίσιο των τελικών παραστάσεων των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων του Δήμου Παλλήνης, αυτό το Σαββατοκύριακο οι πολίτες μπορούν να απολαύσουν δύο μοναδικές εκδηλώσεις.

Στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2025 στο Οινοποιείο Πέτρου στις 8:15μμ θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Το χθες» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Στρατονίκης Ζαρμποζάνη.

Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2025, στις 7μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα, θα πραγματοποιηθεί η χορωδία ενηλίκων του Δήμου Παλλήνης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αλέξανδρου Στουπάκη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.