Συγκίνηση προκαλεί η δημόσια τοποθέτηση του πατέρα του 11χρονου Μάριου, λίγες ημέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του παιδιού από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Με μια ιδιαίτερα φορτισμένη ανάρτηση, εκφράζει τον πόνο και την αγανάκτησή του για όσα ακολούθησαν μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης.
Με λόγια που συγκλονίζουν, ο πατέρας του 11χρονου Μάριου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το 2017 από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο Μενίδι, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.
Απευθυνόμενος στον γιο του, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Παλικάρι μου, σε σκότωσαν για δεύτερη φορά», εκφράζοντας την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο, όπως υποστηρίζει, αντιμετωπίστηκε η οικογένεια μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.
Ο ίδιος κάνει λόγο για μια μακρόχρονη και δύσκολη πορεία μέχρι την έκδοση της απόφασης, υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας της οικογένειας δεν είχε ως μοναδικό στόχο τη δικαίωση του παιδιού τους, αλλά και την αποστολή ενός ηχηρού μηνύματος κατά της άσκοπης οπλοχρησίας και των πυροβολισμών που εξακολουθούν να θέτουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο.
Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τον βασικό κατηγορούμενο, κρίνοντάς τον ένοχο για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος αθωώθηκε. Η απόφαση εκδόθηκε σχεδόν εννέα χρόνια μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Η νέα ανάρτηση του πατέρα του Μάριου έχει ήδη προκαλέσει έντονη συγκίνηση και εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς πολίτες να εκφράζουν τη στήριξή τους στην οικογένεια.
Η ανάρτηση του πατέρα του Μάριου:


















































