Μεταγραφή για το Open: Ποια παρουσιάστρια επιστρέφει στη θέση της Αννίτας

Η Αννίτα Πάνια μέσω δηλώσεών της είχε επιβεβαιώσει ως ένα βαθμό τη μη ανανέωση της εκπομπής της για τη νέα τηλεοπτική χρονιά με το Open.

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά δεν αποχαιρέτισε το κοινό της δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο και σε συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα είχε δηλώσει;

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία να γίνει με πιο πολλή αγάπη στον τηλεθεατή. Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι η εμπορική τοποθέτηση. Σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις αλλά την ίδια στιγμή είναι σε βαθμό απάνθρωπο η τόση πολλή τοποθέτηση με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου. Εννοείται με ενοχλεί».

Δείτε ακόμα:  Μαρία Κωνσταντάκη: «Ψάχνουμε παντού αποδιοπομπαίους τράγους για να ξεσπάσουμε»

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα για το okmag.gr η παραγωγός εταιρεία του Φίλιππου Βρυώνη που έχει συμφωνήσει με το Open για την παραγωγή δίωρης μεσημεριανής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα, έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νικολέττα Ράλλη για να αναλάβει την παρουσίασή της.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια απείχε 3 χρόνια από την τηλεόραση, στο οποίο διάστημα αυτό γέννησε την κόρη της και επιστρέφει μετά το 2018 και το καλοκαιρινό μαγκαζίνο που είχε παρουσιάσει στον Αντ1.

Δείτε ακόμα:  Ανέστης Βλάχος: “Βόμβα” από τον γιο του για “Κωσταλέξι” του ηθοποιού

dailymedia.com.gr