“Μούσες” στην Αγία Τριάδα: Ερχόμαστε με… “Θεϊκές” γεύσεις

Μετράνε μέρες για να ανοίξουν οι “Μούσες” στην πλατεία της Αγίας Τριάδας, δίπλα στον Ιερό Ναό. Έχει μοναδική θέα, μέσα στο πράσινο, ενώ πιο δίπλα υπάρχουν ένας σύγχρονος παιδότοπος, περιφραγμένος καθώς και γήπεδο μπάσκετ. Ότι πρέπει για μικρούς και μεγάλους.

Ο χώρος είναι μαγευτικός και ιδιαίτερα φιλικός για όλες τις ηλικίες. Είναι επίσης ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά τους. Έχει μεγάλη άπλα για να παίξουν, να τρέξουν ανέμελα και χωρίς κανένα κίνδυνο. Όσο για τους μεγάλους; Γι αυτούς έχουν προβλέψει οι “Μούσες”.

Το μαγαζί διαθέτει τα πάντα, ότι τραβάει η όρεξή σας. Από κρεατικά, ψαρικά, μαγειρευτά μέχρι ποτό, καφέ, γλυκό. Όσο οι μεγάλοι θα απολαμβάνουν το εξαιρετικό φαγητό και θα πίνουν το κρασάκι ή την παγωμένη μπύρα τους, τα παιδιά θα οργώνουν παίζοντας.

Η κουζίνα στις “Μούσες” παράγει θεϊκές λιχουδιές, νυμφικές γεύσεις. Όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι που τώρα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας για την επανέναρξη του μαγαζιού “Από το πρωί που ανοίγει μέχρι αργά το βράδυ είμαστε στη διάθεσή σας, να σας εξυπηρετήσουμε”.

Επιπλέον οι “Μούσες” αναλαμβάνουν κάθε είδους εκδήλωση. Οργανώστε την δεξίωση του γάμου σας, ή της βάφτισης του παιδιού σας. Όλα θα είναι στην εντέλεια και θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Μπορείτε επίσης να κάνετε το τραπέζι στους φίλους σας ή να κλείσετε ένα δείπνο με τους συνεργάτες σας.

“Μούσες” στην Αγία Τριάδα στα Περιβολάκια Ραφήνας.

Τηλεφωνήστε στο 2294077183, να σας δώσουμε ότι πληροφορία θέλετε…