Μπουρνούς, Τσεβά και Λουκάτος συνυπογράφουν: “Πες τα Χρήστο (Τσεμπέρη)”


Όχι μόνο συμφωνούν και προσυπογράφουν, αλλά επαυξάνουν κιόλας. Μόλις ανέβασε το post για τους “Γιώργηδες” και τα πεταμένα γάντια στη Ραφήνα, ο Χρήστος Τσεμπέρης, ήρθαν και συμπλήρωσαν από κάτω ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ. Και όχι μόνο…


Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν στο κείμενο του Αντιδήμαρχου. Να σημειώσουμε ότι πρώτος για τους ανεύθυνους “Γιώργηδες” είχε εξαπολύσει μύδρους ο Δήμαρχος όταν διαπίστωσε ότι 15 άτομα είχαν μπει παράνομα στο Δημοτικό γήπεδο Παναγ. Σκούφος και αθλούνταν (δείτε εδώ) ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να “πυροβολήσει” την ανευθυνότητα των πεταμένων χρησιμοποιημένων γαντιών.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Μπουρνούς έγραψε: “Συνυπογράφω Χρήστο την παρατήρηση. Θέλουν κάποιοι να κρατήσουν τα “χέρια ” τους καθαρά και βρωμίζουν την περιοχή. Η χειρότερη εκδοχή του ζωικού βασιλείου”.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε και η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Τσεβά: “Ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο να πούμε ή να κάνουμε. Αυτογνωσία χρειάζεται αλλά δεν… Για να σας δώσω “Νέα τροφή”…….Υπάρχουν και χειρότερα : κάποιες “κυρίες” πηγαίνουν στο Δημοτικό Κοιμητήριο και πετούν τα βρώμικα χαρτομάντηλα τους στους διαδρόμους…..Ποιος θα τα μαζέψει ???? Ότι και να λέμε λοιπόν, χαμένο πάει”.

Ενώ ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ το προχώρησε παραπέρα: “Νομίζω ότι με το σκεπτικό που έχουμε και την νοοτροπία που κουβαλάμε 12 μήνες κανονική καραντίνα μας χρειάζεται…”

Για όσους δεν διάβασαν όσα έγραψε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης πατήστε ΕΔΩ