Αναστάτωση και έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει στους κατοίκους της Νέας Μάκρης δύο διαρρήξεις που σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας 1ης Ιουνίου στην περιοχή της Ανατολής. Ρεπορτάζ Μάκης Κελέκης
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το ένα από τα δύο περιστατικά καταγράφηκε περίπου στις 11:30 το πρωί σε κατοικία που βρίσκεται κάτω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι και να πραγματοποιήσουν διάρρηξη.
Οι άγνωστοί μέχρι στιγμής δράστες φέρεται να διέφυγαν από την περιοχή με αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού και σκούρου χρώματος
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, είχε προηγηθεί ακόμη μία διάρρηξη σε άλλη κατοικία της ίδιας περιοχής, λίγη ώρα νωρίτερα, γεγονός που ενισχύει τις εκτιμήσεις ότι ενδέχεται να πρόκειται για την ίδια ομάδα δραστών που κινήθηκε οργανωμένα στην περιοχή.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λεία των δραστών ή την ταυτότητά τους
















































