Νέα Μάκρη: Νεκρές γατούλες μικρής ηλικίας σε όλο το μήκος της παραλίας – Τι συμβαίνει; (φωτό)

Ερωτηματικά προκαλεί η ανάρτηση μίας κατοίκου της Νέας Μάκρης σχετικά με  γατούλες μικρής ηλικίας, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε όλο το μήκος της παραλίας

Όπως αναφέρει, το τελευταίο χρονικό διάστημα η ίδια έχει εντοπίσει δύο φορές νεκρές γατούλες μικρής ηλικίας, σε στάση παιχνιδιού ενώ σήμερα βρήκε πάλι σήμερα μία μικρη γάτα νεκρή αλλά αυτή τη φορά βρεγμένη λες και κάποιος την βούτηξε στο νερό επίτηδες

Αναλυτικά στην ανάρτηση της αναφέρει:

Θα ήθελα να μιλήσω για ένα θέμα που δεν ξέρω αν θα πρέπει να γίνει το ποστ εδώ ή σε ειδική σελίδα του δήμου για τα αδέσποτά του.

Το τελευταίο καιρό βγάζοντας τον σκύλο για περίπατο στη παραλία της Νέας Μάκρης σε όλο της το μήκος μέσα στην παραλία όχι στον πεζόδρομο συνάντησα δύο φορές νεκρές γατούλες μικρής ηλικίας, σε στάση παιχνιδιού η μία ήταν στην παραλία στο ύψος στου Χοντρού και η άλλη στο γκαζόν δίπλα στη παιδική χαρά από την πλευρά του μόλου. Σήμερα όμως στο ίδιο σημείο που είδα και την άλλη μικρή γάτα στο ύψος του Χοντρού είδα αυτό….

Πάλι μικρη γάτα νεκρή αλλά αυτή τη φορά βρεγμένη. Λες και κάποιος την βούτηξε στο νερό επίτηδες. Τι ακριβώς γίνεται;

Το γράφω στην ομάδα διότι τόσα χρόνια ως θερινός επισκέπτης αλλά και τώρα ως μόνιμος κάτοικος δεν έχω συναντήσει ουδέποτε κάτι τέτοιο στον δήμο μας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.