Νέες αλλαγές στα Jumbo – Πώς και πού ανοίγουν

Νέες αλλαγές στη λειτουργία των καταστημάτων Jumbo ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας, η οποία ανοίγει με λειτουργία click – inside για ένδυση, υπόδηση και βιβλία στις επιδημιολογικά «κόκκινες» περιοχές.

Νέες αλλαγές και άνοιγμα των Jumbo ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας, η οποία πλέον επιτρέπει τη λειτουργία click – inside για ένδυση, υπόδηση και βιβλία στις επιδημιολογικά «κόκκινες» περιοχές.

Με click inside (αγορές εντός του καταστήματος, αλλά με ραντεβού που κλείνεται είτε online είτε τηλεφωνικά) λειτουργούν από σήμερα τα 14 από τα 52 καταστήματα του ομίλου Jumbo, καθώς όλα τα υπόλοιπα στις περιοχές Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Χαλκίδας, Τρίπολης, Λάρισας, Λαμίας, Κορίνθου, Ρόδου και Ηρακλείου Κρήτης έχουν κλείσει λόγω του αυστηρού lockdown που ισχύει από σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Τουλάχιστον έως 16 Μαρτίου, σύμφωνα με την τελευταία κοινή υπουργική απόφαση, όλες οι περιοχές που ήταν έως χθες στην κατηγορία της «επιτήρησης» περνούν στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο). Αυτό σημαίνει ότι τα φυσικά καταστήματα θα είναι κλειστά με εξαίρεση τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοχαρτοπωλεία, όπου οι αγορές επιτρέπεται να γίνονται με το μοντέλο click inside (αγορές εντός των καταστημάτων κατόπιν ραντεβού). Στα υπόλοιπα καταστήματα επιτρέπεται οι αγορές με το μοντέλο click away (ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία και παράδοση εκτός του καταστήματος).

Δείτε ακόμα:  Τραγωδία: Τροχαίο Ι.Χ με μηχανάκι - Νεκρός ο 19χρονος οδηγός μηχανής (φωτό)

Δεδομένου ότι η αλυσίδα Jumbo διαθέτει μεταξύ άλλων είδη ένδυσης, υπόδησης και βιβλία – χαρτικά, τα καταστήματα σε Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Γιαννιτσά, Ίασμο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Σέρρες και Χανιά θα λειτουργούν μέσω του click inside, όπως ανακοίνωσε από τον ιστότοπό της η αλυσίδα.

«Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, σας ενημερώνουμε οτι τα καταστήματά μας στις περιοχές Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Χαλκίδας, Τρίπολης, Λάρισας, Λαμίας, Κορίνθου, Ρόδου, Αγρινίου και Ηρακλείου Κρήτης θα παραμείνουν κλειστά. Όλα τα υπόλοιπα καταστήματά μας στην Ελλάδα θα λειτουργούν κατόπιν ραντεβού», αναφέρεται από την εταιρεία.

Δείτε ακόμα:  Σοκαριστικό: Γυναίκα έπεσε από γκρεμό 30 μέτρων μπροστά στην κόρη της

Θα πρέπει να επιλέξτε κατάστημα και ακριβή ώρα προσέλευσης. Το ραντεβού ισχύει μόνο για 1 άτομο. Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email & sms επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λάβετε email & sms υπενθύμισης του ραντεβου.

Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα έως Σάββατο: 08.00-20.30

ieidiseis.gr