Νέο εκπαιδευτήριο στη Ραφήνα!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ίδρυση του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και του Κέντρου Μελέτης AFTER SCHOOL στην περιοχή της Ραφήνας, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Στράτου Αντωνιάδη 1 & Ευβοϊκού.

Δικαιοδόχοι της περιοχής είναι η οικογένεια Τουρλή (Μάκης και Κωνσταντίνος Τουρλής και Μαίρη Σέιμαν), ιδιοκτήτες των γνωστών κέντρων ξένων γλωσσών Hello σε Ραφήνα και Αρτέμιδα. Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – AFTER SCHOOL Ραφήνας είναι το 2ο εκπαιδευτήριο μας που λειτουργεί η Ομάδα των Hello, αφού από το 2020 λειτουργεί επιτυχημένα παράρτημα μας και στην πόλη της Αρτέμιδας.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός ταρακούνησε τα ξημερώματα Αρτέμιδα, Σπάτα & Ραφήνα

Το νέο εκπαιδευτήριο λειτουργεί ήδη από τον Ιούνιο 2021.

✅ Πληροφορίες και εγγραφές :
☎️ 2294152955
🌏 www.diakrotima.gr

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης franchise στην Ελλάδα σήμερα και η μοναδική που διαθέτει 8 Επιχειρηματικά Βραβεία Αλυσίδων Franchise (FRANCHISE BUSINESS AWARDS), 2 Πιστοποιήσεις Ολικής Ποιότητας (ISO 9001 & ΕΛΟΤ 1433) καθώς και 3 κορυφαία Βραβεία Εκπαίδευσης (Gold 2019, Silver & Bronze 2021) που έλαβε από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις Βέλτιστες Πρακτικές που εφαρμόζει στην Εκπαίδευση, από τον ετήσιο θεσμό Αριστείων Εκπαίδευσης Ελλάδος (EDUCATION LEADERS AWARDS).

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα