Νύχτα τρόμου για υπαλλήλους και οδηγό ταξί στην Αττική – Έπεσαν θύματα ληστών

Νυχτοκάματο του τρόμου για τρείς υπάλληλους καταστημάτων και έναν οδηγό ταξί, που μέσα σε λίγες ώρες έπεσαν θύματα αδίστακτων ληστών.

Ο κύκλος των ληστρικών επιθέσεων ξεκίνησε με την εισβολή δύο κακοποιών σε κατάστημα play ΟΠΑΠ στου Ζωγράφου. Οι ένοπλοι ληστές ακινητοποίησαν τον 28χρονο υπάλληλο και άδειασαν το ταμείο.

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην οδό Σαλαμίνος στον Πειραιά. Ένα άτομο με κουκούλα εισήλθε στο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την υπάλληλο και άρπαξε όλες τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οδηγός ταξί έζησε στιγμές τρόμου, όταν δύο άτομα στα Πατήσια επιβιβάστηκαν σαν πελάτες και στη διαδρομή τον απείλησαν με μαχαίρι και του άρπαξαν τα χρήματα από τις τσέπες του.

Νέα ληστεία στα Πατήσια αλλά με διαφορετικό στόχο λίγες ώρες αργότερα. Ένα άτομο με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε τον αλλοδαπό υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Λεωφόρο Ηρακλείου και τον ανάγκασε να του δώσει όλες τις εισπράξεις της νύχτας.

lawandorder.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.