Ο Α.Γ.Σ. Πρωτέας Ραφήνας ανακαινίστηκε πλήρως και σας περιμένει…

Ο ΑΓΣ Πρωτέας ανακαινίστηκε. Ολοκαίνουργοι χώροι, νέα όργανα, καινούργιος εξοπλισμός, ρινγκ και άλλα πολλά σας περιμένουν να γνωρίσετε από τους καλύτερους τα Ολυμπιακά μαχητικά αθλήματα.

Οι φωτογραφίες άλλωστε αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησε Ο ΑΓΣ Πρωτέας ξεκίνησε δυναμικά τις προπονήσεις. Μάθετε τα… μυστικά του Judo και του Tae Kwon Do από έμπειρους προπονητές πρωταθλητές και Πανελληνιονίκες Α’  κατηγορίας.

Ο Α.Γ.Σ. Πρωτέας Ραφήνας είναι αναγνωρισμένο μέλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο άθλημα του Judo, ενώ διδάσκονται και τα πλέον Ολυμπιακά αθλήματα Kick boxing, MuayThai, αλλά και τις κορυφαίες πολεμικές τέχνες Aikido και Krav Maga.

Κι όλα αυτά τηρώντας όπως πάντα αυστηρά όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και λαμβάνοντας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κανόνες υγιεινής!

Ο Α.Γ.Σ. Πρωτέας Ραφήνας βρίσκεται στην Ευβοϊκού 37, στη Ραφήνα και το τηλέφωνο επικοινωνίες για εγγραφές, πληροφορίες αλλά απορίες είναι 2294 023750.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες ΕΔΩ