Ο Χρ. Τσεμπέρης πυροβολεί: “Και αδιάβαστος και ψεύδεται πιο γρήγορα και από την σκιά του”

Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Χρήστος Τσεμπέρης απάντησε άμεσα στα λεγόμενα του κ. Βασιλόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά του: “αντέδρασε απέναντι στη τακτική της δημοτικής αρχής που με κατεπείγουσες συνεδριάσεις έρχεται εν κρυπτώ, με ασαφείς εισηγήσεις και με «πολιτικό» δόλο να καλύψει τις ανεπάρκειές της”.

Ο κ. Τσεμπέρης με χαρακτηρισμούς, όπως “ψεύτης” και “αδιάβαστος” “Ραν Ταν Πλαν”, πυροβολεί κατά ριπάς τον κ. Βασιλόπουλο, παρουσιάζει έγγραφα των όσων ισχυρίζεται, ενώ δεν παραλείπει στο τέλος του κειμένου να απαντήσει με τα ίδια λόγια του κ. Βασιλόπουλου “Γνωστές μαϊμουδιές επικοινωνιακου τύπου””.

Όλη η απάντηση του κ. Τσεμπέρη: 

“Ο συμπαθής σε όλους μας Ραν Ταν Πλαν αντιδρούσε καθυστερημένα μετά από μερικές σελίδες, στο πάτημα της ουράς του στις περιπέτειες του Λουκυ Λουκ.

Ο συμπαθέστατος και αγαπητός επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, χρειάστηκε κάτι μέρες για να ανακαλύψει το ολίσθημά του με τα επιδόματα των πυροπληκτων και την 18η αναμόρφωση του προϋπολογισμού που τα εμπεριειχαν, αλλά ο ίδιος δεν το κατάλαβε.

Για να δικαιολογησει και να δικαιολογηθει σήμερα 4/10 μας ενημερώνει ότι “καταψηφισε τη δια περιφοράς συνεδρίαση” λέει και όχι φυσικά τα επιδόματα.

Αρχικά να χαιρετήσουμε την πανευρωπαϊκή αν όχι παγκόσμια καινοτομία της καταψηφισης μιας συνεδρίασης και όχι του θέματος ή των θεμάτων αυτής. Λογικά αυτά είναι κόλπα ευρωπαϊκά που κάνουν στις Βρυξέλλες και δεν έχουν φτάσει ακόμη εδώ…

Μόνο που, στις 28/9 εκδίδει ολόκληρη ανακοίνωση περί της σοβαρότητας των αναμορφωσεων προυπολογισμων και του λάθους των δια περιφοράς συνεδριάσεων, αναλύοντας ολόκληρο το σκεπτικό του ιδίου και της παράταξης του που αρχίζει και τελειώνει στις λογιστικές τακτοποιήσεις κωδικών 155.000 € και την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ της αναμόρφωσης.

Κιχ για την εγγραφή στον προϋπολογισμό των 300.000 ευρώ από το αρμόδιο υπουργείο για τα επιδόματα των πυροπληκτων που αναγράφεται ρητά και απαιτούσε την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ακόμη και στην πρόσκληση αναφερόταν…

Με λίγα λόγια, ούτε καν ο ίδιος ή το επιτελείο του είχαν δει, διαβάσει, αξιολογήσει την πρόσκληση, την εισήγηση και τους πίνακες.

Να το πω λαϊκά, αγρόν ηγορασαν ή αλλιώς χαμπάρι…

Καταψηφισε λοιπόν ΡΗΤΑ την 18η αναμόρφωση, όπως ο ίδιος λέει γραπτά, για το “αδιευκρινιστο” των 155.000…

Μία σχεδόν εβδομάδα μετά το κατάλαβε, όπως ο συμπαθής ήρωας των κόμικς των παιδικών μας χρόνων κάτι σελίδες μετά καταλάβαινε το πάτημα της ουράς του και επιχείρησε (προσφιλές του χομπι) να τα μπαλώσει ανακαλυπτοντας την καταψηφιση της συνεδρίασης…

Κατά πως και ο ίδιος σημειώνει: “Γνωστές μαϊμουδιές επικοινωνιακου τύπου”…

Για να μείνουμε όμως στα κόμικς, ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, πιάστηκε αδιάβαστος και τώρα ψεύδεται πιο γρήγορα και από τη σκιά του…

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.