«Ο Καίσαρας» είναι εδώ! Δύο δεκαετίες και πλέον στη Ραφήνα

Πλέον ο «Καίσαρας» έγινε σημείο αναφοράς στη Ραφήνα! Για 20 ολόκληρα χρόνια βρισκόμαστε στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Δημητρακού και από το ψητοπωλείο μας έχει περάσει χιλιάδες κόσμος.

Χάρη στο μεράκι και την αφοσίωσή μας στο παραδοσιακό σουβλάκι, γίναμε η καθημερινή σας συνήθεια και η πρώτη σας επιλογή για ποιοτικές και μοναδικές γεύσεις.

Σήμερα ήρθε η ώρα να ανανεωθούμε και να γίνουμε μεγαλύτεροι! Πιο ευρύχωρος χώρος, καινούργιος κατάλογος, νέα προϊόντα, καλύτερες τιμές, εκπτωτικό κουπόνι και μεγάλες προσφορές.

Όπως θα δείτε και στον κατάλογό μας για παραλαβή μόνο από το κατάστημα προϊόντα αξίας 20 ευρώ και άνω παρέχεται έκπτωση 20%. Για παραγγελία και παραλαβή πάλι από το κατάστημα, τα τρία σουβλάκια πίτα γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο κοστίζουν μόνο 5 ευρώ!!!

Για όσους λοιπόν αναζητούν το ξεχωριστό στη γεύση, θα το βρουν αποκλειστικά στον «Καίσαρα» που βρίσκεται στην εμβληματική πλατεία Δημητρακού ή αλλιώς Β΄ Πλατεία Ραφήνας. Εμείς μένουμε πιστοί στο όραμά μας να συνεχίζουμε μαζί το ταξίδι της γεύσης.

Τηλ. 2294024305, 2294024720.

Διαβάστε επίσης