Ο Περρής «στρίμωξε» την Φαίη Σκορδά για την επιστροφή Λιάγκα – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια

Ο Βαγγέλης Περρής ρώτησε ευθέως την Φαίη Σκορδά για την επιστροφή Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού και η παρουσιάστρια απάντησε παρά την αρχική αμηχανία.

«Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι» είπε ο Βαγγέλης Περρής στον αέρα του Πρωινού ανοίγοντας το θέμα της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό στο πλάι της Φαίης Σκορδά.

«Ότι έχουμε να πούμε να το πούμε να το ξέρει και ο κόσμος» με την Φαίη Σκορδά να αιφνιδιάζεται αρχικά μιας και δεν φαίνεται πώς είχε στο πρόγραμμα να αναφερθεί στην επιστροφή Λιάγκα.

«Όλα στην ώρα τους Βαγγέλη μου» απάντησε αρχικά όμως οι συνεργάτες της εκπομπής και ο Βαγγέλης Περρής επέμειναν στο θέμα.

Δείτε ακόμα:  Πένθος για τον Μάνο Γαβρά: «Μακάρι να σε είχα ακόμα κοντά μου»

«Μας κάνεις και σκαλέτα Βαγγέλη, είναι η ώρα για το θέμα αυτό; Η αρχισυντάκτρια τι λέει;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια και όταν ξεκίνησε το ρεπορτάζ της επιστροφής Λιάγκα η Φαίη Σκορδά είπε πάλι στον Βαγγέλη Περρή «το διασκεδάζεις έτσι;».

Ωστόσο όταν η παρουσιάστρια κατάλαβε πώς δεν υπάρχει περίπτωση να αποφύγει την αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα απάντησε στις ερωτήσεις με σοβαρότητα και ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 για την στάση που κράτησε στο θέμα.

Άλλωστε, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ουδείς -πλην των άμεσα εμπλεκόμενων- δεν γνώριζε το παραμικρό και η είδηση έσκασε σαν πραγματική «βόμβα».

Δείτε ακόμα:  Κούγιας για Καπουτζίδη: Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του; (βίντεο)

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά γνώρισε το θέμα «από τον σπόρο του» και οι συζητήσεις δεν ήταν στο πλαίσιο «έλα να το συζητήσουμε» αλλά «πάμε να το κάνουμε» όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα επίσης με όσα είπε όλα έγιναν μέσα σε λίγες μέρες ουσιαστικά δηλαδή από το διάστημα που ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε ελεύθερος από τον ΣΚΑΙ δηλαδή στο τέλος του 2020, καθώς υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του πώς αν δεν αξιοποιηθεί σε κάποιο project μπορεί να λύσει μονομερώς το συμβόλαιό του.

«Θέλω να σας πω ένα δικό μου παρασκήνιο. Πολλές φορές σε μια είδηση τηλεοπτική βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές. Έγινε πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Έδειξε ο σταθμός ότι είναι ΑΝΤ1. Άσχετα ότι πρωταγωνιστεί η εκπομπή του ΑΝΤ1 σε αυτό το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Όταν έχεις πάρα πολύ λίγες ημέρες για να διαχειριστείς μια τέτοια σκέψη, πρόταση σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό και το κάνεις με αντανακλαστικά, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση», ανέφερε αρχικά η Φαίη μας, τονίζοντας την ταχύτητα με την οποία ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις, αποδείξεις του επαγγελματισμού και των στέρεων βάσεων πάνω στις οποίες είναι χτισμένος ο όμιλος ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμα:  Ξεσπά η Κλέλια Ρένεση: «Εθνοσωτήρες ταΐζουν τα παιδιά τους στα σκυλιά»

ieidiseis.gr