Οι 10 πιο δημοφιλείς καλοκαιρινοί προορισμοί για το 2024 – Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα

Αυτοί είναι οι 10 πιο δημοφιλείς προορισμοί παγκοσμίως για το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Google Flights.

Με το καλοκαίρι να είναι μόλις μια ανάσα μακριά, όλο και περισσότερες λίστες με ταξιδιωτικούς προορισμούς δημοσιεύονται σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, για να δώσουν ιδέες σε όσους προγραμματίζουν τις διακοπές τους.

Η Google, βασιζόμενη στις αναζητήσεις που έγιναν στις ΗΠΑ για αεροπορικές πτήσεις για το διάστημα μεταξύ 1ης Ιουνίου και 31ης Αυγούστου 2024, έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη λίστα του Google Flights, που δημοσίευσε το Travel + Leisure, το Λονδίνο αποτελεί τον πιο δημοφιλή προορισμό για ταξίδια το καλοκαίρι του 2024. Η βρετανική πρωτεύουσα είναι μια συναρπαστική πόλη που έχει κάτι υπέροχο να προσφέρει κάθε εποχή.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται το Παρίσι. Η Πόλη του Φωτός είναι πάντα μια καλή ιδέα για ταξίδι. Καθώς όμως ετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, η γαλλική πρωτεύουσα είναι πιο ελκυστική από ποτέ.

Στην τρίτη θέση της λίστας συναντάμε το Τόκιο, το οποίο τα τελευταία χρόνια φιγουράρει πάντα σε λίστες με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως. Ακολουθούν η Ρώμη και η Νέα Υόρκη, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνει η Αθήνα.

Google: Οι top 10 καλοκαιρινοί προορισμοί του 2024

Η δεκάδα με τους κορυφαίους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Google Flights, είναι η εξής:

1. Λονδίνο
2. Παρίσι
3. Τόκιο
4. Ρώμη
5. Νέα Υόρκη
6. Κανκούν
7. Ορλάντο
8. Λας Βέγκας
9. Σιάτλ
10. Αθήνα

travelgo.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.