Οι δύο Εισαγγελείς σεξουαλικά αρπαχτικά! Ποια ήταν τα θύματά τους

Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου (που έχει πάρει σύνταξη) ήταν ο φόβος και ο τρόμος για δικαστίνες, γραμματείς και δημοσιογράφους

Η ελληνική κοινωνία ασφυκτιά τις τελευταίες μέρες λόγω των αποκαλύψεων για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς στον χώρο του αθλητισμού, των πανεπιστημίων, της τέχνης… Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της «Espresso» για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και στον χώρο της Δικαιοσύνης, τότε η ελληνική κοινωνία θα υπερβεί τα όρια της φρίκης.

Η μπόχα που αναδίνεται από φουαγιέ, καμαρίνια και προπονητικά κέντρα, καταπώς φαίνεται, ξεπηδά και μέσα από γραφεία ταγών της Δικαιοσύνης, που έχουν μεταμορφωθεί σε αδίστακτα σεξουαλικά αρπακτικά! Η «Espresso» ανοίγει το κουτί της Πανδώρας και αποκαλύπτει σήμερα δύο ανατριχιαστικές ιστορίες που θα προκαλέσουν αίσθηση στην κοινή γνώμη!

Ο φόβος και ο τρόμος

Πριν από αρκετά χρόνια, λοιπόν, ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, και συγκεκριμένα αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ήταν ο φόβος και ο τρόμος για γυναίκες εισαγγελείς, δικαστίνες, γυναίκες γραμματείς και δημοσιογράφους. Φανταστείτε ότι ήταν τέτοια η αηδία προς το πρόσωπό του, που δεν τολμούσαν να μπουν στο ασανσέρ μαζί του ή να παραμείνουν στο γραφείο του χωρίς την παρουσία τρίτου προσώπου, μια και έτρεμαν μην πέσουν στα νύχια του. Οσο περνούσαν τα χρόνια και μεγάλωνε τόσο πιο επικίνδυνος και αδίστακτος γινόταν, για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του! Η ισχύς του αξιώματός του, η υπηρεσιακή εξάρτηση και η ντροπή των θυμάτων του εξαιτίας όσων είχαν περάσει στα χέρια του τού εξασφάλιζαν ασυλία, δεδομένου ότι επικρατούσε ο νόμος της σιωπής.

Σήμερα όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς έχει πάρει σύνταξη εδώ και πολλά χρόνια. Κάποια όμως από τα θύματά του (γραμματείς που έχουν συνταξιοδοτηθεί και κυρίως δημοσιογράφοι) σκέφτονται σοβαρά να ανοίξουν το στόμα τους και να καταγγείλουν επώνυμα τον ασυγκράτητο εισαγγελέα, που έκανε τη ζωή τους… κόλαση.

Εισαγγελική λειτουργός έβαζε καρφίτσες

Χαρακτηριστική όμως είναι ακόμα μία ιστορία που έχει δημοσιοποιήσει δημοσιογράφος στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία εισαγγελική λειτουργός είχε φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιεί καρφίτσες (!) για να κρατά μακριά της ανώτατο εισαγγελέα, στον οποίο άρεσε να την πλησιάζει πολύ περισσότερο από όσο επέβαλλε η επαγγελματική συνεργασία τους. Οταν, μάλιστα, κάποια στιγμή ο ανώτατος εισαγγελέας άρχισε τις άσεμνες χειρονομίες και κατατρυπήθηκε από τις καρφίτσες που είχε βάλει ως «ασπίδα» η εισαγγελέας, εκείνη του απάντησε, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, ότι τις χρησιμοποιούσε για να συνδέει τα χαρτιά των δικογραφιών και πως είχε ξεχάσει να τις βγάλει από πάνω της. Και κάπως έτσι ο ανώτατος εισαγγελέας… έβαλε μυαλό και αναγκάστηκε να σταματήσει τις αδιάκοπες έως εκείνη τη στιγμή παρενοχλήσεις!

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε όταν η εισαγγελέας υπηρετούσε σε Πρωτοδικείο της περιφέρειας, ενώ σήμερα ο ανώτατος εισαγγελέας έχει συνταξιοδοτηθεί, αν και έως το 2019 ήταν μέλος ανώτατης Αρχής.

Ας ελπίσουμε πως για το καλό της Δικαιοσύνης οι γυναίκες που υπήρξαν θύματα θα βρουν το θάρρος και το σθένος να πράξουν το σωστό, καταγγέλλοντας τα… αρπακτικά της Δικαιοσύνης, και δεν θα επαναληφθούν τέτοια θλιβερά φαινόμενα, που προκαλούν αηδία και αποστροφή.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.