«Όλο το Λεκανοπέδιο έρχεται στο Κορωπί για ναρκωτικά», καταγγέλλει ο Δημ. Κιούσης

Σκηνές που θυμίζουν Κολομβία εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από κατάστημα ΚΕΠ στο Κορωπί όπου ανυποψίαστοι πολίτες περίμεναν να εξυπηρετηθούν…

Όλα ξεκίνησαν στις 10:50, όταν ένας άνδρας που συνοδεύονταν από μια γυναίκα βγήκε από το ΚΕΠ στο Κορωπί. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, εκείνη την ώρα δύο αυτοκίνητα κινήθηκαν με μεγάλη ταχύτητα και σταμάτησαν μπροστά στον άνδρα και στη γυναίκα, οι οποίοι μόλις είχαν αρχίσει να κινούνται στο δρόμο.

Ξαφνικά μέσα από τα οχήματα βγήκαν δύο άτομα. Άρχισαν να χτυπούν το θύμα με λοστούς κι όταν αυτός έπεσε στο έδαφος, τότε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τον πυροβόλησαν στο πόδι, μπροστά στα μάτια της γυναίκας που τον συνόδευε.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης: Στη Νέα Μάκρη η πρώτη στάση - Η επόμενη στη Ραφήνα (φωτό & βίντεο)

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης κάνει λόγο για συμμορίες Αλβανών που διαπληκτίζονται για το εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή. Ταυτόχρονα, καταγγέλλει ότι εδώ και χρόνια επισημαίνει το πρόβλημα στις αρχές:

«Φαντάζεστε τι συμβαίνει στην πόλη μας; Έντεκα χρόνια είμαι δήμαρχος και προειδοποιώ συνέχεια την αστυνομία για τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο κ. Κιούσης πρόσθεσε:

«Καίνε ο ένας το σπίτι του άλλου, πυροβολούνται μεταξύ τους, όλο το Λεκανοπέδιο έρχεται εδώ για να πάρει ναρκωτικά»….

Δείτε ακόμα:  Αλλαγή ηγεσίας στην παράταξη "Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη Πόλεις για να ζεις"! Νέος επικεφαλής ο Γ. Καρατζάς