Παγάκια Ice Force: Την δροσιά τους ναχεις

Ένα πράγμα έχουν όλοι στο μυαλό τους με το που μπαίνει το καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο! Τις βουτιές στην παραλία και την δροσιά ενός καφές ή ενός αναψυκτικού. Και τι σκέφτονται όλοι; Tα παγάκια Ice Force!

Το καλύτερο παγάκι της αγοράς για να δροσιστείς ότι κι αν πίνεις. Τα σφαιρικά παγάκια Ice Balls δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να σας εντυπωσιάσουν.

Οι μπάρμαν χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους πάγου για συγκεκριμένους σκοπούς, ως επί το πλείστον. Ένα παγάκι αραιώνει το ουίσκι και συναχίζει να το αραιώνει καθώς λιώνει. Ο σφαιρικός πάγος βοηθά στην επίλυση αυτού του προβλήματος. Βλέπετε, αφορά τον όγκο και την επιφάνεια. Μια σφαίρα εκθέτει μικρότερο εμβαδόν επιφάνειας για την ίδια ποσότητα όγκου από έναν κύβο πάγου.

Έτσι, αν έχετε έναν κύβο που είναι ο ίδιος όγκος με μια σφαίρα, η σφαίρα θα έχει στην πραγματικότητα πολύ μικρότερο εμβαδόν επιφάνειας, πάνω από 24% λιγότερο.

Όσο μικρότερη επιφάνεια είναι εκτεθειμένη στο ποτό, τόσο πιο αργά θα λιώσει ο πάγος. Επομένως, μια σφαίρα πάγου θα λιώσει πιο αργά σε ένα ποτό από έναν κύβο πάγου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας, χωρίς να αραιωθεί γρήγορα.

Στις εγκαταστάσεις μας παράγουμε υψηλής ποιότητας παγοκύβων με την χρήση των παγομηχανών Scotsman. Είναι παγομηχανές υψηλής παραγωγικής δυνατότητας με ανάδευση εφοδιασμένες με πιστοποιήσεις της Ευρωπαϊκή Ένωσης. Παράγουμε παγάκια παγοκύβων για κάθε χρήση και καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Παρέχουμε άμεση διανομή εντός Αττικής με τα ιδιόκτητα φορτηγά που διαθέτουμε.