Παγκόσμια επιτυχία για τον Θάνο Σπαντούρο! 6ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Run

Μια τεράστια επιτυχία σημείωσε ο Θάνος Σπαντούρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Run 2022 που διεξάγεται στη Λισαβόνα. Ο Θάνος ήρθε 60ς στο Laser Run Mixed Relay under 19, κάνοντας υπερήφανο όχι μόνο τον πατέρα του Βασίλη Σπαντούρο και την οικογένειά του αλλά και όλη τη Ραφήνα.

Το Laser Run είναι ένα αγώνισμα που συνδυάζει την σκοποβολή με το τρέξιμο και αποτελεί μέρος του μοντέρνου πεντάθλου. Οι αθλητές/τριες ρίχνουν με πιστόλι τύπου λέιζερ από μια απόσταση 5-10 μέτρων και μόλις ολοκληρώσουν πέντε εύστοχες βολές πρέπει να τρέξουν τέσσερις γύρους σε μια απόσταση 300-600 μέτρων.

Ο Θάνος τα κατάφερε μια χαρά σε όλα τα αγωνίσματα και ο στόχος που έιχε βάλει να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα επετεύχθη.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Run διεξάγεται το τριήμερο 23-25 Σεπτέμβρη στο Parque das Nacoes της Λισαβόνας, με την συμμετοχή περισσότερων από 700 αθλητών και αθλητριών από όλο τον κόσμο.

Τώρα ο στόχος είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην παραλία του Σχοινιά όπου θα πάρουν μέρος εκτός από τον Θάνο, άλλα 4 ραφηνιωτάκια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.