Παγοκύβοι Ice Force: Μείωση τιμών σε όλες τις συσκευασίες μας

Με υψηλό το αίσθημα της επαγγελματικής αλληλεγγύης, ειδικά σήμερα που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την έξαρση της πανδημίας του κορoνοϊού, η Ελληνική εταιρία παρασκευής και διακίνησης παγοκύβων, ICEFORCE, προχωρά σε μία κίνηση έμπρακτης στήριξης των συνεργατών και των νέων πελατών της.

Από σήμερα προχωράμε σε μείωση των τιμών όλων των συσκευασιών παγoκύβων (παγάκια) που σας διαθέτουμε, ώστε όλοι να μπορούν να απολαμβάνουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Όλα τα προϊόντα πάγου που σας διαθέτουμε φέρουν τις απαιτούμενες χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρότυπα.

Για τους νέους πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (παγομηχανές ICEMATIC και SCOTSMAN) με σκοπό την παραγωγή, συσκευασία και διακίνηση παγοκύβων, τρίμματος πάγου και παγάκια σε σχήμα μπάλας, με την εμπορική ονομασία ICEFORCE.

 

Πρόκειται για μηχανές με υψηλή παραγωγική ικανότητα με προδιαγραφές και Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά. Μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρική μας ιστοσελίδα (www.iceforce.gr) και να διαβάσετε περισσότερα για εμάς ή να μας τηλεφωνήσετε για άμεση επικοινωνία.