«Παπαμακάριος»: Αγιασμός στα νέα γραφεία και κοπή πίτας (φωτό)

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε ο αγιασμός και η κοπή της πίτας, στο νέο υπερσύγχρονο γραφείο τελετών «Παπαμακάριος», στο 17ο χλμ. της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη (στο ύψος της Νομαρχίας).

Τον αγιασμό τέλεσε ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Μήλας, παρουσία των ιδιοκτητών, της οικογένειας και των εργαζομένων. Όσον αφορά τον χώρο και τα νέα γραφεία που συστεγάζονται εκεί, είναι σε αμερικάνικα πρότυπα, πλήρως ανακαινισμένα, σε ένα κτίριο σύγχρονο, όπου όμοιό του δεν υπάρχει στην Αττική.

Να τονίσουμε ότι η Εταιρία «Παπαμακάριος» ιδρύθηκε το 1957 από τον Αναστάσιο Παπαμακάριο στο Κέντρο της Αθήνας. Επί σειρά ετών έδειξε ότι με τον σεβασμό, την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό & προπαντός με το κοινωνικό του έργο, έγινε γνωστός σε όλο το ευρύ κοινό της Αττικής.

Άξιοι αντικαταστάτες του ήταν οι υιοί Γιώργος και Χρήστος και σε συνέχεια είναι τα εγγόνια Αναστάσιος (Τάσος) & Στέλιος, οι οποίοι προέκτειναν την εταιρία σε όλη την Ανατολική Αττική, με γραφεία στα «Μεσόγεια», δημιουργώντας για πρώτη φορά τον τίτλο «τελετές» και αντικαθιστώντας το μέχρι τότε «Γραφείο Τελετών».

Το moto της εταιρείας είναι: «Πιστεύοντας σε αυτό που τελούμε & αξιοποιώντας τις γνώσεις & το σεβασμό προς τον συνάνθρωπό μας, θα συνεχίσουμε την προσφορά μας, βελτιώνοντας πάντα τις υπηρεσίες μας».

 

Μετά την κοπή πίτας, η οικογένεια παρέθεσε δείπνο σε όλους τους εργαζόμενους σε γνωστή ταβέρνα.

Διαβάστε επίσης