Παρήγγειλε στον Σαραγούδα και μετά θα κάάάάάάθεσαι!

Tα Χριστούγεννα είναι από τις πιο όμορφες γιορτές του κόσμου και αν κάποιος μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα περάσετε τέλεια αυτή την μέρα δεν είναι άλλος από τον Σαραγούδα που βρίσκεται στη Διασταύρωση Ραφήνας.

Όλη την εβδομάδα μέχρι και την ημέρα των Χριστουγέννων ο Σαραγούδας είναι ανοιχτά, με τα καλύτερα κρέατα και με δικό του delivery για να σας εξυπηρετήσει και να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται τούτες τις άγιες μέρες.

Δείτε ακόμα:  Black Friday στο πρακτορείο της Άννα Δούλη! Όλα τα εισιτήρια έκπτωση 30%

Μέχρι και την Πέμπτη 24/12 δεχόμαστε παραγγελίες για ότι κρεατικό ή οτιδήποτε άλλο από το κατάστημά μας θέλετε και σας τα φέρνουμε στην πόρτα του σπιτιού σας. Όσο για ανήμερα των Χριστουγέννων ψήνουμε και σας τα φέρνουμε επίσης στο σπίτι!!!

Κι όσο πλησιάζουν οι μέρες, τόσο πρέπει να οργανωθείτε και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Ο μόνος τρόπος όμως για να οργανώσετε σωστά και όπως εσείς επιθυμείτε το εορταστικό σας τραπέζι είναι να πάρετε τηλέφωνο τον Σαραγούδα και να δώσετε από σήμερα κιόλας την παραγγελία σας.

Δείτε ακόμα:  Paco's Project: "Μα που πήγε η Ελένη;"! Ένας θεατρικός μονόλογος που θα σας συγκλονίσει

Για το γιορτινό τραπέζι μπορείτε να ψωνίσετε τα κρεατικά σας ή για να τα ψήσετε εσείς, ή για να έρθουν έτοιμα στο σπίτι σας. Αρνί, κατσίκι, γουρουνοπούλα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι κι ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας.

Κάντε λοιπόν έγκαιρα την παραγγελία σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Και μην ξεχνάτε πως…
Αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα… Χριστούγεννα του Σαραγούδα.

Τηλέφωνο για παραγγελίες 22940 78980.