Πέντε τραυματίες από την επίθεση 89χρονου ενόπλου στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού και στο Εφετείο!

Ένα πρωτοφανές θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 10 το πρωί της Τρίτης (28/04) στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ο 89χρονος που άνοιξε πυρ στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην περιοχή του Κεραμεικού, τραυματίζοντας έναν υπάλληλο, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, μόλις λίγη ώρα αργότερα πυροβόλησε ακόμη τρεις γυναίκες στη Λουκάρεως, στο ισόγειο του Εφετείου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας μετά τους πυροβολισμούς στο Εφετείο, άφησε στο σημείο την καραμπίνα και μετά εξαφανίστηκε.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανελέητο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο 89χρονος νωρίτερα «μπούκαρε» ανενόχλητος στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην περιοχή του Κεραμεικού, ανέβηκε στον τέταρτο όροφο, πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, προειδοποίησε όσους ήταν μέσα στην αίθουσα να πέσουν κάτω και στη συνέχεια πυροβόλησε ξανά.

Μία από σφαίρες χτύπησε έναν υπάλληλο του ΕΦΚΑ, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο πόδι και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», με τις πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ να αναφέρουν ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για την υγεία του.

Στον «Ερυθρό Σταυρό» έχουν οδηγηθεί και άλλες τρεις γυναίκες, που έχουν τραυματιστεί, οι οποίες είναι δικαστικοί υπάλληλοι.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 89χρονος είναι γνωστός στην περιοχή, ενώ υπάρχουν αναφορές που τον θέλουν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μάρτυρες τον περιέγραψαν ως ψηλό και αδύνατο, ενώ λένε πως το όπλο που έφερε μαζί του, ήταν τοποθετημένη σε ειδική θήκη.

Διοικητής ΕΦΚΑ: Είπε στον υπάλληλο να σκύψει, πυροβόλησε απέναντι και πέτυχε άλλον υπάλληλο στο πόδι

Ο διοικητής του ΕΦΚΑ, Αλέξανδρος Βαρβέρης, μίλησε για την επίθεση του ένοπλου στα γραφεία της υπηρεσίας στον Κεραμεικό.

Όπως είπε ο κ. Βαρβέρης, ο ένοπλος, «ο οποίος ήταν ένα άτομο με προβλήματα», διέλαθε της προσοχής του προσωπικού ασφαλείας «καθώς είχε την καραμπίνα μέσα από την καπαρντίνα» κι ανέβηκε στον τέταρτο όροφο όπου έβγαλε την καραμπίνα και «ζήτησε από έναν υπάλληλο να σκύψει. Ακολούθως πυροβόλησε προς την απέναντι πλευρά, εκεί που βρισκόταν άλλος υπάλληλος και δέχθηκε το βλήμα στο πόδι».

Μια γυναίκα που πήγε στον ΕΦΚΑ για να εξυπηρετηθεί είπε στο Newsbomb.gr ότι «είχα ραντεβού 11:15 και ήρθα 10:45. Είδα τον τραυματία που τον έπαιρνε το ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας ήταν σκεπασμένος, δεν ξέρω κάτι περισσότερο, απλώς μου είπαν οι αστυνομικοί ότι δεν μπορώ να μπω μέσα γιατί είχε συμβάν με πυροβολισμούς».

Με πληροφορίες από cnn.gr, newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.