Πένθος στην οικογένεια του Γιώργου Χαχολάκη – Έφυγε η Βικτώρια Λυγίζου-Φώφυλου

Πένθος για την οικογένεια του Γιώργου Χαχολάκη για τον χαμό της συμπεθέρας του Βικτώριας Λυγίζου-Φώφυλου, η οποία δεν άντεξε στην… “κατάρα” της εποχής και σε ηλικία 61 ετών έφυγε από τη ζωή.

Το ύστατο “αντίο” θα δοθεί αύριο Σάββατο στις 12.00 στην Παναγίτσα Ραφήνας. Το δυσάρεστο νέο μάθαμε από τον γιό της τον Παναγιώτη, ο οποίος “αποχαιρέτησε” με ένα συγκινητικό κείμενο την μητέρα του.

“Δεν κοιτάει ηλικία, φύλο, κοινωνική τάξη και οικονομική κατάσταση. Χτυπάει αυτούς που αγαπάς. Χτυπάει γρήγορα και ύπουλα. Τυχερός είσαι αν προλάβεις να τους αποχαιρετήσεις. Πόσοι άνθρωποι έφυγαν μόνοι Θεέ μου. Πόσους αποχαιρέτησαν μέσω κινητού, αν το κατάφεραν και αυτό.

Για όσους το αρνούνται δεν θα πω κακό λόγο. Ούτε κατάρες και βρισιές. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει αυτό. Θα ευχηθώ μέσα από τη καρδιά μου να μη τους βρει το κακό που βρήκε εμάς.

Θα πω μόνο δυο λόγια για τον Σμήναρχο Ανδρέα Ανθόπουλο, διευθυντή της μονάδας ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Δυο μήνες τώρα πολέμησε με ότι εφόδια έχει, αυτός και οι «στρατιώτες» του, οι γιατροί και οι νοσηλευτές της μονάδας. Και δεν πολέμησε μόνο για τη μάνα μου, αλλά και για πόσους ακόμα. Και συνεχίζει να πολεμάει. Δεν υπήρξε Σαββατοκύριακο, αργία, καθημερινή ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή που δεν τον βρήκα εκεί να πολεμάει.

Μου ζήτησε χθες “συγνώμη” που δεν μας τη γύρισε πίσω. Εγώ θα του απαντήσω ευχαριστώ και κουράγιο, σε εκείνον και σε όλα τα παιδιά της μονάδας.
Για τη μάνα μου δεν χρειάζεται να πω πολλά. Έφυγε γνωρίζοντας πόσο την αγαπάμε…

Λυγίζου Βικτωρία, 61 ετών.
Αθάνατη.
Καλό ταξίδι μάνα…”.

Η Βικτώρια Λυγίζου-Φώφυλου εκτός του Παναγιώτη, έχει κι άλλον ένα γιο τον Γιώργο. Ο Παναγιώτης είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Χαχολάκη, κόρη του Γιώργου, έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι και περιμένουν το δεύτερο.

Εμείς από την μεριά μας στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και στις δύο οικογένειας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.