Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και συγκινητική ημέρα ήταν η χθεσινή για τη Νατάσα Παζαΐτη και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, καθώς τα δίδυμα παιδιά τους, η Αλίκη και ο Αλέξανδρος, γιόρτασαν τα 23α γενέθλιά τους.
Στις 12 Ιουνίου, συμπληρώθηκαν ακριβώς 23 χρόνια από την ημέρα που η γνωστή γιατρός και σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, έφερε στον κόσμο τα δύο της παιδιά, επισφραγίζοντας την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού και ανοίγοντας ένα νέο, πανέμορφο κεφάλαιο στη ζωή τους.
Από εκείνη τη στιγμή, η Αλίκη και ο Αλέξανδρος αποτέλεσαν την απόλυτη προτεραιότητα για τους γονείς τους. Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια επιλέγει σταθερά να κρατά χαμηλούς τόνους και να προστατεύει την ιδιωτική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, η μεταξύ τους στενή και τρυφερή σχέση είναι αδιαμφισβήτητη.
Με αφορμή αυτή την τόσο σημαντική επέτειο, η Νατάσα Παζαΐτη θέλησε να μοιραστεί δημόσια τα συναισθήματά της και να στείλει τις πιο θερμές ευχές στα παιδιά της. Μέσα από έναν προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησε σε μια σπάνια και άκρως τρυφερή δημοσίευση, ανεβάζοντας ένα κολάζ φωτογραφιών.
Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η ίδια ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό της κόρης της, Αλίκης, και του γιου της, Αλέξανδρου, σε δύο διαφορετικές κοινές τους εξόδους. Τις φωτογραφίες συνόδευσε με μια λιτή αλλά γεμάτη νόημα φράση, που αποτυπώνει το μέγεθος της μητρικής αγάπης:
«Χρόνια πολλά στις χαρές της ζωής μου 🩵🩷»

Η ανάρτηση, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε πλήθος ευχών από φίλους και διαδικτυακούς ακολούθους, που έσπευσαν να ευχηθούν στα δύο αδέλφια για τα γενέθλιά τους.



















































