Πέθανε από κορονοϊό δημοτικός υπάλληλος – Συλλυπητήρια δήλωση Πατούλη

Συλλυπητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την απώλεια του Παναγιώτη Τριβέλλα, Διευθυντή της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου

Αποχαιρετώ με ειλικρινή οδύνη ένα εξαιρετικό επιστήμονα, σοβαρό υπηρεσιακό παράγοντα, μα πάνω απ΄όλα έναν καλό φίλο, με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ και τα 13 χρόνια της δημαρχιακής μου θητείας στο Δήμο Αμαρουσίου.

Ο Παναγιώτης Τριβέλλας, ένας γηγενής Μαρουσιώτης, τίμησε το χώρο της Αυτοδιοίκησης με το έργο και την προσφορά του. Όντας ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία σε ζητήματα που σχετίζονται με την προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, συνέβαλλε καθοριστικά και ενίσχυσε την προσπάθεια που καταβάλλαμε προκειμένου να γίνει το Μαρούσι μία πραγματικά ανθρώπινη πόλη.

Δείτε ακόμα:  Ανοίγει τις πόρτες του μετά από καιρό ο Πολιτιστικός Πικερμίου - Σήμερα η πρώτη συνάντηση

Αν και έδωσε σκληρή μάχη με τον Covid, δεν κατάφερε να βγει νικητής, όπως και χιλιάδες συνάνθρωποι μας, καθημερινά. Σ΄αυτή τη δύσκολη διαδρομή που διένυσε το τελευταίο διάστημα, αυτονόητα προσφέραμε τη δική μας συμπαράσταση και στήριξη με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να διευκολύνουμε τον αγώνα του, ωστόσο η μάχη που έδωσε ήταν άνιση.

Έφυγε από κοντά μας πολύ πρόωρα, αφήνοντας πίσω του ένα γιο ο οποίος, είμαι βέβαιος, ότι θα πορευθεί στη ζωή του με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες του πατέρα του.
Εμείς θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε πάντα.
Στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέρφους του στο Δήμο Αμαρουσίου, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου.

Δείτε ακόμα:  Σπάτα- Αρτέμιδα: Εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ