Πικέρμι: Μετά το εξώδικο & τις διαμαρτυρίες, ο Συνεταιρισμός λέει πως θα αντικαταστήσει τα όργανα στην παιδική χαρά στο Ντράφι

Θέμα συζήτησης και όχι μόνο, έφτασε να γίνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του irafina.gr, σχετικά με την απομάκρυνση των οργάνων από την παιδική χαρά στο Ντράφι (Δείτε ΕΔΩ)

Όπως πρώτα σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, για το θέμα αυτό εξώδικο απέστειλε ο Σύλλογος “Ερίκεια” προς τον Συνεταιρισμό “Ο ΠΑΝ”, όπου ανέφερε πως ο Συνεταιρισμός λειτούργησε εντελώς αυθαίρετα, καταχρηστικά και ενάντια στην καλή πίστη και τα χρηστά ήθη. Στο εξώδικο αναφέρεται πως ο Σύλλογος “Ερίκεια” θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση της νομιμότητας στο χώρο, απευθυνόμενοι προς κάθε αρμόδια αρχή, ιδίως δε στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, ως νόμιμο ιδιοκτήτη του χώρου (Δείτε όλα όσα αναφέρει το εξώδικο ΕΔΩ)

Από την πλευρά του ο Συνεταιρισμός “Ο ΠΑΝ” σε ανακοίνωση του αναφέρει πως οι παραπάνω ενέργειες έγιναν στα πλαίσια αναβάθμισης της παιδικής χαράς, λέγοντας πως  στις άμεσεςπροτεραιότητες της Διοίκησης είναι να έρθουν τμηματικά κάποια νέα όργανα σε αντικατάσταση των απομακρυνθέντων ώστε τα παιδιά να μπορούν να συνεχίσουν τα παιχνίδια τους στο χώρο της παιδικής χαράς.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συνεταιρισμού:

Για την αναβάθμιση της Παιδικής Χαράς η Διοίκηση προχώρησε σε προκαταρκτικές εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου προκειμένου να γίνει τοποθέτηση νέων οργάνων. Προς το παρόν ολοκληρώθηκε η πλήρης απομάκρυνση από την παιδική χαρά των ακατάλληλων, λόγω παλαιότητας, παιχνιδιών της τραμπάλας, του μύλου και του σύνθετου οργάνου με την τσουλήθρα.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες ηλεκτρολογικές εργασίες και συγκεκριμένα θα γίνει βαφή στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού καθώς και αποκατάσταση των φθορών στα φωτιστικά σώματα που φωτίζουν τις βραδινές ώρες τα παιχνίδια για λόγους ασφάλειας του χώρου.

Λόγω της πανδημίας δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα γι’ αυτό θα προχωράμε σε όσες ενέργειες επιτρέπονται. Στις άμεσες πάντως προτεραιότητες της Διοίκησης είναι να έρθουν τμηματικά κάποια νέα όργανα σε αντικατάσταση των απομακρυνθέντων ώστε τα παιδιά να μπορούν να συνεχίσουν τα παιχνίδια τους στο χώρο της παιδικής χαράς.

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.