Πίνακας ανακοινώσεων στη Ραφήνα! Κηδειόχαρτα, ενοικιαστήρια & αφίσες για θέατρα

Αυτό το χάλι με τον πίνακα ανακοινώσεων στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Εδώ και χρόνια σ αυτήν την άθλια κατάσταση είναι, αφού κολλάει ο καθένας ότι θέλει. Από κηδειόχαρτα, ενοικιαστήρια, αφίσες, αφισάκια μέχρι καθηγήτρια παραδίδει μαθήματα κατ΄ οίκον… Κι ότι άλλο φανταστείς.

Ο πίνακας αυτός που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, δίπλα στην αφετηρία με τα πούλμαν της δημοτικής συγκοινωνίας, μέχρι κάποια χρόνια πριν χρησίμευε ως ενημέρωση για τις ταινίες που έπαιζε ο κινηματογράφος, το “Αελλώ”. Και μάλιστα ήταν μια καλή αφορμή για να πας σινεμά αφού έβλεπες τι έργο προβαλλόταν.

Υπήρχε και ένα πορτάκι που κλείδωνε κι έτσι διατηρούνταν σε καλή κατάσταση. Ήταν με τζάμι και το μόνο που έβλεπες σ αυτό ήταν μια αφίσα της ταινίας. Αυτό και μόνο…

Το πορτάκι, προφανώς διαλύθηκε, το τζάμι που υπήρχε κάποτε τώρα δεν ”παίζει” και γενικά η εικόνα του πίνακα είναι πολύ κακή.

Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και σε σημείο που πιο κεντρικό δεν υπάρχει! Σαφώς και δεν είναι το μόνο ή αυτό που μας απασχολεί περισσότερο, αλλά ένα φτιάξιμο το θέλει! Ή ας ξεκαθαρίσουν τι θέλουν να το κάνουν.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.