Πολυτεχνειούπολη: Είχαν στήσει εμπόριο χασίς – Το έκρυβαν μέσα σε δέντρα

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δράση της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης.

Όπως αποκάλυψε στο LIVE NEWS ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν βρει συνδέσεις της μαφίας της Πολυτεχνειούπολης με ναρκωτικά ήδη από το 2019.

Πιο συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2019, είχε ανακαλυφθεί μεγάλη χασισοφυτεία στην Αρτέμιδα, στην περιοχή Λίμνη Αλικής, με τις Αρχές να έχουν πληροφορίες ότι η ποσότητα των ναρκωτικών από τα 720 δενδρύλλια, κατέληγε για πώληση δίπλα και μέσα στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης.

Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2020 σε σπίτι 36χρονου αλλοδαπού στο Παγκράτι, βρέθηκαν 29 κιλά χασίς και ανακαλύφθηκε η σχέση του με τη μαφία της Πολυτεχνειούπολης, καθώς προωθούσε τα ναρκωτικά στον ευρύτερο χώρο των εστιών.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως τον Ιανουάριο του 2021, οι αστυνομικοί είχαν ανακαλύψει κοντά στις εστίες κρυμμένα ναρκωτικά σε δέντρα, υδρορροές και εντός ενός εγκαταλελειμμένου βαν.

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.