Πολυβόλο η Μαρκό, 5-0 εκτός τον Γ. Παθιακάκη

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου βρέθηκε ξανά μετά από μία ημέρα απουσίας η Μαρκό, που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 5-0 του Γιάννη Παθιακάκη των πολλών απουσιών.

Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου πήρε κεφάλι στο σκορ στο 13’ με τον Παναγιώτη Ιατρού, μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ εντός περιοχής. Το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι κατάφεραν να καθαρίσουν τη νίκη μέσα σε 10 λεπτά. Αρχικά στο 65’ ο Τσίκλος με πλασέ, μετά από κεφαλιά πάσα του Σαχσανίδη, έκανε το 0-2 και στο 75’ ο Σαχσανίδης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 0-3. Ο Ντούλιας στο 79’ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και στο 83’ ο Σαχσανίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Νέα εποχή στην Ουρουγουάη, χωρίς κίνητρο η Βραζιλία

Διαιτήτευσαν οι Σταύρου, Μακρής, Βουδούρης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Β. Κατσιγιάννης): Οψυμούλης, Ανεζύρης, Κατσαρίδης, Κούστας (81’ Κατσιγιάννης Π.), Νταβώνης (86’ Μαρούσης), Αγγελίνας, Δημάτσας (86’ Γιαννίτσας), Γερογιάννης, Κωστένογλου (81’ Κυριακούδης), Κασιόλας (67’ Λαλαφράγκος), Λιάκος.

ΜΑΡΚΟ (Θ. Τσιριμώκος): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος (83’ Μπάκος), Φλώρος (62’ Σαχσανίδης), Τσίκλος, Μουσταφίδης, Ιατρού Π. (77’ Ερέκι), Βασιλειάδης (62’ Σιδέρης), Γκεμίσης, Ντούλιας, Πίκουλης, Σουλελές (77’ Χαλίλι).