Πορτοσάλτε: Ο Τσίπρας δικαιώθηκε για το AstraZeneca και το «ξεστοκάρισμα» (βίντεο)

Ο Άρης Πορτοσάλτε που είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα που είχε μιλήσει για «ξεστοκάρισμα» στα εμβόλια της AstraZeneca, πλέον λέει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δικαιώθηκε.

Η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού ν’ αλλάξει τη σύστασή της σε ό,τι αφορά στη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca, το οποίο πλέον συστήνει μόνο για τις ηλικίες άνω των 60 υποχρέωσε τον Άρη Πορτοσάλτε να παραδεχθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε δίκιο στις επισημάνσεις του, πριν μερικές εβδομάδες, σε ό,τι αφορά στη διαχείριση της εμβολιαστικής εκστρατείας, μιλώντας για «ξεστοκάρισμα».

Δείτε ακόμα:  Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γιατί δεν πήγε καλά το Game of Chefs

«Η κυβέρνηση δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα;» ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου τον Άρη Πορτοσάλτε κι αυτός απάντησε: «Δυστυχώς ναι. Νομίζω ότι είναι σε έναν διαγωνισμό. Πώς θα διαχειριστούμε καλύτερα το AstraZeneca. Δηλαδή είναι σε επίπεδο ευρωπαϊκό. Σαν να τους έβαλαν διαγώνισμα. Τι καλύτερο θα κάνουμε για να διαχειριστούμε το AstraZeneca; Τι μπάχαλο θα κάνουμε; Ελάτε πουλάκια μου όλα μαζί. Πείτε ότι θα ερχόταν τώρα η κυβέρνηση να δικαιώσει τον Αλέξη Τσίπρα που είπε για ξεστοκάρισμα, τι άλλο να κάνω; Τι άλλο να γίνει δηλαδή; Υπάρχει και ένα θέμα για εκείνες τις κατηγορίες που άνοιξαν το 30-40 μόνο για το AstraZeneca. Τι θα πει μόνο AstraZeneca; Κάτω υπό τις παρούσες συνθήκες πώς είπε μόνο; Μόνο;»

Δείτε ακόμα:  Πηνελόπη Αναστασοπούλου για metoo: «Παίρνουν θέση άνθρωποι που με έχουν προσβάλλει»

ieidiseis.gr