“Πρωταθλητής” στην πίτσα το Piccolo Ραφήνας

Μπορεί κάθε φορά που πας στο Piccolo να σε περιμένει και μια ξεχωριστή γευστική έκπληξη, όμως εκεί που όλοι σηκώνουν τα… πιρούνια ψηλά είναι στην πίτσα του. Κάθε καλοκαίρι αναδεικνύεται πρωταθλητής, αφού η περίφημη ιταλική πίτσα του έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Με φόντο το λιμάνι, το Piccolo έχει μετατραπεί σε ένας δροσερό χώρο όπου οι άνθρωποί του, το περιβάλλουν μα ιδιαίτερη θέρμη. Άψογοι στο σέρβις, φιλικοί, εξυπηρετικοί, πάντα με το χαμόγελο της ευγένειας και της προθυμίας.

Δείτε ακόμα:  Ανοιχτά του Αγ. Πνεύματος η "Γωνιά του Τόρβα"

Ο Στάθης στην κουζίνα, ο Γιώργος στα ζυμάρια και στο φτυάρι, ο Νίκος και τ΄άλλα παιδιά στο σέρβις αποτελούν την ιδανική ομάδα του Piccolo. Άλλωστε το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και οι πελάτες του δείχνουν ότι ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζουν. Υπάρχει η σταθερή πελατεία, όμως κάθε μέρα όλο και αυξάνεται ο αριθμός που τους εμπιστεύεται και τους τιμά δεόντως.

Εκτός από την λατρεμένη πίτσα, ο κατάλογος είναι πλούσιος τόσο σε ορεκτικά και σαλάτες όσο και σε ζυμαρικά και κρεατικά. Πάντα θα υπάρχει μια υπέροχη γεύση που θα σε κάνει να πας πάλι και πάλι.

Δείτε ακόμα:  Όλα τα ματς του Euro στην γιγαντοοθόνη του Souvlaki Bistro!

Από το μεσημεράκι μέχρι το βράδυ σας περιμένουν καθημερινά στην πάνω πλατεία Δημητρακού στη Ραφήνα. Τηλέφωνο για take away και delivery 22940 22122.