Ραφήνα: Χαραμής για Στεφανίδη – “Για ακόμα μία φορά υποσκάπτει τα θεμέλια της Ένωσης Εμπόρων”

Απάντηση στην ανακοίνωση του κ Νίκου Στεφανίδη στην οποία ανέφερε πως οι εκλογές της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας Πικερμίου ήταν παράνομες και παράτυπες, έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Βαγγέλης Χαραμής

Σε σχόλιο του αναφέρει:

Κύριε Στεφανίδη για άλλη μια φορά προσπαθείτε να υποσκαψετε τα θεμέλια της Ένωσης είτε με την φυσική σας παρουσία είτε με την φυσικής σας απουσία. Για να εκδοσετε ένα συγκεκριμένο δελτιο τύπου και να έρθετε ξανά στο προσκήνιο επιλέγετε να ξανά βάλετε την ένωση σε περιπέτειες.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια γεγονότα για να μην έχουν απορία όσοι διαβάσουν τις ανακρίβειες σας.

1.Οι διαδικασίες έγιναν κατόπιν οδηγιών του δικηγόρου που βρήκαμε στην Ένωση σαν απερχόμενο ΔΣ και όχι από κάποιον δικό μας

2.εαν στόχος ήταν να υποστηρίξουμε συγκεκριμένη δημοτική αρχή,θα βάζαμε υποψηφιότητα την επόμενη θητεία μιας και όλοι ξέρουν ότι η θητεία είναι 2 ετών και οι εκλογές όπου κατά τους αβάσιμους ισχυρισμούς σας αναφέρεστε είναι σε 5.

3.ειναι απόλυτα φυσικό να θεωρείται ότι η ένωση ήταν αδρανής την προηγούμενη θητεία μιας και εισασταν απόν ουσιαστικά από κάθε προσπάθεια μας και παρόν στην μικρόπολιτική που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια.

4. Όλα αυτά τα χρόνια που παλεύουμε εθελοντικά για το κοινό καλό των καταστημάτων,εσείς έχετε μείνει στην εποχή της αφισοκολησης και του “παρόν” στις ψηφοφορίες.Επιλεξατε να μην πάρετε μέρος στις εκλογές γτ καταλάβατε ότι οι τακτικές και οι επιλογές σας δεν είναι αποδεκτές σχεδόν από κανέναν.Συνεχιστε ότι κάνετε αλλά αφήστε την ένωση να δυναμώσει όπως της αξίζει.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.