Ραφήνα: Δεν έλειψε κανείς από το “κιτρινόμαυρο” γλέντι της Τριγλίας στο “La Sera”! (φωτό & βίντεο)

Με πλούσιο φαγητό, τραγούδι και χορό η Τριγλία και οι φίλοι της ομάδας, το βράδυ του Σαββάτου στο «La Sera» , γιόρτασαν στον ετήσιο χορό του συλλόγου.

Διοίκηση, επίσημοι και οι φίλοι της Τριγλίας διασκέδασαν με την ψυχή τους κάτω από τους ήχους της μπάντας «Ανδριώτες».

Στην υποδοχή βρίσκονταν από νωρίς ο Πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας Γιώργος Χαχολάκης, μαζί με τους Παναγιώτη Βουρδέρη και Παναγιώτη Δήμα.

Πριν το γλέντι ανάψει για τα καλά είχαμε τις καθιερωμένες ομιλίες.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Παναγιώτης Βουρδέρης ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση, ενώ ο πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας Γιώργος Χαχολάκης ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν για την στήριξη τους στην ομάδα, ενώ ξεχωριστή αναφορά έκανε στην ζωντανή ιστορία της Τριγλίας, τον Νίκο Μουτσάτσο.

Στο κιτρινόμαυρο ραφηνιώτικο γλέντι το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κατσουλάκης και Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο πρόεδρος του “Φιλ. Καβουνίδης” Γεράσιμος Βουδούρης, ο επικεφαλής της “Νέας Αρχής” και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Πιστικίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Παλπατζής και Παναγιώτης Δήμας,  ο πρόεδρος του Τοπικού Ραφήνας Μιχάλης Γκολεμάς, οι τοπικοί σύμβουλοι Ραφήνας κ.κ Βασ. Κικής και Ν. Γανιάρης, ο πρόεδρος του Αργοναύτη Ραφήνας κ. Μαλάκης, οι πρ. πρόεδροι της Τριγλίας Ραφήνας Μάριος Διαγγελάκης και Κώστας Παροικάκης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Γ. Συντιχάκης, τα μέλη του ΔΣ της Τριγλίας Ραφήνας και πλήθος κόσμου που γέμισε το “La Sera”.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ