Ραφήνα – Μαραθώνας: Κοινή ανακοίνωση Συλλόγων για τις προγραμματικές συμβάσεις στις πυρόπληκτες περιοχές

Κοινή ανακοίνωση Συλλόγων για τις προγραμματικές συμβάσεις στις πυρόπληκτες περιοχές των Δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων, φορέων και συλλογικοτήτων της πυρόπληκτης περιοχής των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου, είμαστε υποχρεωμένοι να υπενθυμίσουμε σε κάθε εμπλεκόμενο αρμόδιο φορέα, ότι τα 30εκ. ευρώ, που έχουν εγκριθεί με τις Προγραμματικές Συμβάσεις του Υπουργείου Υποδομών ,αφορούν στην υλοποίηση αναγκαίων βελτιωτικών έργων, κυρίως, το οδικό δίκτυο των πυρόπληκτων περιοχών, (με τα συνοδά υδραυλικά έργα), την αποκατάσταση του δημοτικού φωτισμού, τις οδοσημάνσεις και τις μπάρες ασφαλείας.

Δείτε ακόμα:  Το μήνυμα του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευαγγ. Μπουρνούς για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

Είναι, προφανές, ότι τα κονδύλια αυτά, πρέπει να διατεθούν αποκλειστικά για τον σκοπό που προορίζονται και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς ή και άλλες περιοχές . Θα είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε.

Αναμένοντας την περιγραφή των εργασιών των Συμβάσεων,

1. ΣΕΚΜΑ (Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων Μάτι)
2. Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»
3. Εξωραϊστικός Σύλλογος “ΜΑΤΙ” ,