Ραφήνα: Μαζική Συμμετοχή και Λαμπρότητα στην Παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου (φωτό & βίντεο)

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου σήμερα, Τρίτη, στη Ραφήνα, για να παρακολουθήσει τη μεγάλη παρέλαση των μαθητών των σχολείων και των συλλόγων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Με τον καιρό που θύμιζε καλοκαίρι, η πόλη τίμησε με πανηγυρικό τρόπο το ιστορικό «ΟΧΙ».


Η παρέλαση αποτέλεσε, όπως κάθε χρόνο, το επιστέγασμα των εορταστικών εκδηλώσεων. Σ

τη μεγάλη αυτή εκδήλωση συμμετείχαν:

Οι μαθητές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ραφήνας, Οι τοπικοί Σύλλογοι και τα Σωματεία της πόλης, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών», αναδεικνύοντας τον πολιτιστικό και κοινωνικό παλμό της περιοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό, τιμώντας την ιστορία.

Η εκκίνηση της παρέλασης δόθηκε από την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο ύψος του καταστήματος Lidl, όπου συγκεντρώθηκαν οι μαθητές και οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων.

Η πομπή κατευθύνθηκε προς την καρδιά της πόλης, με τερματισμό στην κεντρική πλατεία, όπου είχε στηθεί η εξέδρα των επισήμων.

Ξεχωριστό τόνο και ρυθμό στον εορτασμό έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, η οποία προπορευόταν των τμημάτων, παιανίζοντας εμβατήρια

Η παρέλαση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας irafina.gr, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν να παρακολουθήσουν την τελετή και να συμμετέχουν, έστω και εξ αποστάσεως, στον πανηγυρικό εορτασμό.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.