Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (19/6) στη Ραφήνα. Ρεπορτάζ Μάκης Κελέκης
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iRafina.gr, μια νταλίκα που μετέφερε αυτοκίνητα διερχόταν από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Φλέμινγκ με την οδό Ευβοϊκού. Κατά τη διάρκεια του ελιγμού πάνω στη στροφή, το βαρέως τύπου όχημα προσέκρουσε με σφοδρότητα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Φαίνεται και στις αποκλειστικές εικόνες του iRafina.gr από το σημείο του ατυχήματος, οι υλικές ζημιές που υπέστη το ασημί ΙΧ είναι ιδιαίτερα σοβαρές, καθώς φέρει εκτεταμένα χτυπήματα και βαθουλώματα στη δεξιά του πλευρά, ενώ έχει σκάσει και το μπροστινό του λάστιχο.
Φώναζαν στον οδηγό αλλά εκείνος συνέχισε την πορεία του
Το πιο προκλητικό στοιχείο της υπόθεσης είναι η στάση του οδηγού της νταλίκας. Αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι εκείνη την ώρα βρίσκονταν έξω από το super market «Σκλαβενίτης», όπως ανέφεραν στο iRafina.gr αντιλήφθηκαν αμέσως τη σύγκρουση και άρχισαν να του φωνάζουν προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του. Ωστόσο, ο οδηγός αγνόησε τις εκκλήσεις τους, δεν σταμάτησε και συνέχισε κανονικά την πορεία του με κατεύθυνση προς το λιμάνι της Ραφήνας.
Πολίτες που ήταν παρόντες στο συμβάν ανέφεραν στο iRafina.gr πως έχουν ήδη συγκρατήσει και καταγράψει τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας της νταλίκας, ο οποίος και θα παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό του οδηγού.

























































