Ραφήνα: Ομαδική Εικαστική Έκθεση στη μνήμη της Αθηνάς Λατινοπούλου – Δηλώστε συμμετοχή

Το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για να τιμήσει τη μνήμη της σημαντικής εικαστικού Αθηνάς Λατινοπούλου, προγραμματίζει την διοργάνωση μιας ομαδικής περιοδικής έκθεσης με θέμα : ”Αθηνά Λατινοπούλου-Αντηχήσεις μιας πορείας”


Σε αυτή την έκθεση καλούμε να λάβουν μέρος καλλιτέχνες, μαθητές, φίλοι και συνάδελφοι της εικαστικοί με ένα έργο (ζωγραφικό, γλυπτικό, κεραμικό, κατασκευαστικό, φωτογραφικό, κλπ) τιμώντας το έργο την προσφορά και την προσωπικότητά της.

Περιμένουμε την δήλωση συμμετοχής σας μέχρι 20 Ιουνίου 2026 στο [email protected] με τα στοιχεία σας: ονοματεπώνυμο-κινητό-ιδιότητα. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν για όλους

Οι απαραίτητες διαστάσεις έργων θα δοθούν μετά τις 20 Ιουνίου. (το έργο θα συνοδεύεται , προαιρετικά, από μικρό κειμενάκι μάξιμουμ 10 σειρών σαν επεξήγηση του έργου). Το έργο θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι αρχές Οκτωβρίου, όπου θα ορισθούν οι μέρες παραλαβής του. Η έκθεση θα διαρκέσει δύο εβδομάδες στο 2ο 15νθημερο του Οκτωβρίου 2026 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας –Αραφηνίδων Αλών 12 & Ελλης Αλεξίου 1.

Το στήσιμο και η επιμέλεια της έκθεσης θα γίνουν σε συνεργασία με το Σύλλογο Εικαστικών Μεσογαίας, όπου η ζωγράφος ήταν από τα ιδρυτικά μέλη.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected] υπόψη κα Μαθιούδης Δέσποινα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.